Žmogau. Atsigauk. Pažiūrėk už lango, o tada į kalendorių. Jau liepos mėnuo.
Tarp balandžio ir liepos, na gerai, birželio pabaigos yra gan nemažas laiko tarpas. Manai tai normalu? (retorinis klausimas- nereikalauja atsakymo)
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Nesąžiningi vartotojai.
Moderatorius: Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Re: Nesąžiningi vartotojai.
Manau reiktų tau čia atsigauti,žmogui buvo aiškiai pasakyta,kad išsiusiu kai bus laiko,nes buvau užsiėmes ir be jo dar laukė ne vienas žmogus kurie puikiai suprato ka pasakiau,kad išsiusiu kai galesiu,atsilaisvinau ir visiem išsiunčiau.DRV rašė:Žmogau. Atsigauk. Pažiūrėk už lango, o tada į kalendorių. Jau liepos mėnuo.
Tarp balandžio ir liepos, na gerai, birželio pabaigos yra gan nemažas laiko tarpas. Manai tai normalu? (retorinis klausimas- nereikalauja atsakymo)
-
- Forumietis
Aš kažko nesuprantu
- laiko pardavinėti dalis ir susirinkinėti pinigus yra, o išsiųsti parduotas, jau svetimas, dalis laiko nėra? Tai gal tada ir neprekiauk, jei jau reikia dviejų mėnesių, kad išsiųsti tai ką pardavei.
Nepavyko rasti nei vieno tavo skelbimo kuriame būtų perspėjami pirkėjai apie tai jog tu neturi laiko išsiųsti dalių ir jų reiks laukti porą mėnesių.
Kas dėl kitų žmonių kurie laukia: o kas jiems belieka, kai jau pinigus sumokėjo?

Nepavyko rasti nei vieno tavo skelbimo kuriame būtų perspėjami pirkėjai apie tai jog tu neturi laiko išsiųsti dalių ir jų reiks laukti porą mėnesių.
Kas dėl kitų žmonių kurie laukia: o kas jiems belieka, kai jau pinigus sumokėjo?
-
- Forumietis
Aš nematau tragedijos, žmogui pasakau iškart kas kaip,su pinigais niekad man nedegė, niekad nereikalavau tuoj pat pervesti. Esu ne viena dali pardaves ir gaves pinigus tik tada kai žmogus ją gauna.DRV rašė:Aš kažko nesuprantu- laiko pardavinėti dalis ir susirinkinėti pinigus yra, o išsiųsti parduotas, jau svetimas, dalis laiko nėra? Tai gal tada ir neprekiauk, jei jau reikia dviejų mėnesių, kad išsiųsti tai ką pardavei.
-
- Forumietis
Štai ir išaušo ta diena, kai man pačiam šioje bendruomenėje teko susidurti su apgaviku.
Vartotojas kurio slapyvardis Sigis6 buvo patalpinęs pranešimą apie tai, kad parduoda naujus ir tikslius matavimo įrankius. Man reikėjo vieno, tačiau kainą buvo didesnė nei perkant naują iš parduotuvės. Aš padvejojęs kurį laiką pateikiau pasiūlymą įsigyti tris matavimo įrankius už dvigubai mažesnę kainą. Pardavėjas sutiko.
Vartotojas kurio slapyvardis Sigis6 buvo patalpinęs pranešimą apie tai, kad parduoda naujus ir tikslius matavimo įrankius. Man reikėjo vieno, tačiau kainą buvo didesnė nei perkant naują iš parduotuvės. Aš padvejojęs kurį laiką pateikiau pasiūlymą įsigyti tris matavimo įrankius už dvigubai mažesnę kainą. Pardavėjas sutiko.
Sigis6 rašė:Visai nauji ir tikslūs matavimo prietaisai.
PARDUOTA
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- moderatorius
O kur čia nesąžiningumas? Prietaisai nenauji?
-
- moderatorius
Įtariu nesulaukia siuntinio, jei pardavėjo skelbimą cituoja.
-
- Forumietis
Atsiprašau. Račiau per dvi žinutes, nes neleidžia daugiau nei tris nuotraukas vienoje žinutėje dėti.
Labai nustebau, kai gavęs siuntinį atidariau indikatoriaus ИРБ (įrankio kurio man ir reikėjo) dėžutę ir pamačiau, kad indikatorius yra be stikliuko, su nulaužta kojele laikymui, atsukinėjimo žymėmis ant varžtelių ir matavimo paklaida 0,04mm. Na bet čia cirkai nesibaigė. Pradėjus apžiūrinėti matavimo galvutę buvau vėl gi nemaloniai nustebintas.
http://www.youtube.com/watch?v=gIwnHWgJ ... e=youtu.be
Štai tokia to naujo ir tikslaus matavimo įrankio "matavimo sparta".
Na, bet dėkui bent už veikiantį mikrometrą 25-50mm, na ir kas, kad bus trečias stalčiuje, bet bent veikia, ne taip kaip kiti.
Štai visi įrankiai kartu: Paaiškinimas, kad "nežinojau, kaip patikrinti" manęs netenkina, nes jei kažko nežinai, tai ir nerašyk "Visai nauji ir tikslūs matavimo prietaisai."
Man būtų malonu, jei Sigis6 už savo išdaigą sumokėtų atsiųsdamas galinių matmenų komplektą kurį pardavinėja.
http://www.oldtimers.lt/download/file.p ... &mode=view
Sigis6 pardavimo skiltis:
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?p=355487#p355487
Labai nustebau, kai gavęs siuntinį atidariau indikatoriaus ИРБ (įrankio kurio man ir reikėjo) dėžutę ir pamačiau, kad indikatorius yra be stikliuko, su nulaužta kojele laikymui, atsukinėjimo žymėmis ant varžtelių ir matavimo paklaida 0,04mm. Na bet čia cirkai nesibaigė. Pradėjus apžiūrinėti matavimo galvutę buvau vėl gi nemaloniai nustebintas.
http://www.youtube.com/watch?v=gIwnHWgJ ... e=youtu.be
Štai tokia to naujo ir tikslaus matavimo įrankio "matavimo sparta".
Na, bet dėkui bent už veikiantį mikrometrą 25-50mm, na ir kas, kad bus trečias stalčiuje, bet bent veikia, ne taip kaip kiti.
Štai visi įrankiai kartu: Paaiškinimas, kad "nežinojau, kaip patikrinti" manęs netenkina, nes jei kažko nežinai, tai ir nerašyk "Visai nauji ir tikslūs matavimo prietaisai."
Man būtų malonu, jei Sigis6 už savo išdaigą sumokėtų atsiųsdamas galinių matmenų komplektą kurį pardavinėja.

Sigis6 pardavimo skiltis:

-
- Forumietis
Iš išvaizdos prietaisai atrodo kaip nauji ir pagal mane jie ir yra nauji,net gamyklinėje pakuotėje.Jei kyla klausimų reikia pasiskambinti ir pasitikslinti,paprašyti papildomų foto.Dar vienas dalykas tai ,kad šiuos prietaisus jis nusipirko per pusę pigiau nei buvo nurodyta kaina,kaina nustatė pats.
Šaltas alus kaip moteris......visada vilioja 

-
- Forumietis
O kas pasikeistų jei sumokėčiau pilną kainą?
Ką reiškia "atrodo kaip nauji"? Stikliuko trūkumas, nulaužtas laikiklis, surūdijęs mechanizmas šiuolaikiniai naujumo požymiai? Ar "atrodo kaip nauji" turima omenyje, kad kadaise daiktas buvo naujas, po to jis pergyveno atominį karą, bet reiktų paminėti, jog jis nenaudotas.
Kaip suprasti reikėjo skambinti ir klausti? Gana aiškiai buvo parašyta "Visai nauji ir tikslūs matavimo prietaisai." Ko aš turėjau dar paklausti?
Jau rašiau, kad "nežinojau, kaip patikrinti" nėra pasiteisinimas, peržvelgus parduodamus daiktus net sakyčiau jog toks pasiteisinimas akiplėšiškas melas, nes eilinis diletantas tiek ir tokių įrankių neturi.
Ar galėtų įsikišti bendruomenės Oldtimers.lt administracija ir padėti nustatyti kas teisus ir kas ne.
P.s. Nauji įrankiai atrodo maždaug taip:
Ką reiškia "atrodo kaip nauji"? Stikliuko trūkumas, nulaužtas laikiklis, surūdijęs mechanizmas šiuolaikiniai naujumo požymiai? Ar "atrodo kaip nauji" turima omenyje, kad kadaise daiktas buvo naujas, po to jis pergyveno atominį karą, bet reiktų paminėti, jog jis nenaudotas.
Kaip suprasti reikėjo skambinti ir klausti? Gana aiškiai buvo parašyta "Visai nauji ir tikslūs matavimo prietaisai." Ko aš turėjau dar paklausti?
Jau rašiau, kad "nežinojau, kaip patikrinti" nėra pasiteisinimas, peržvelgus parduodamus daiktus net sakyčiau jog toks pasiteisinimas akiplėšiškas melas, nes eilinis diletantas tiek ir tokių įrankių neturi.
Ar galėtų įsikišti bendruomenės Oldtimers.lt administracija ir padėti nustatyti kas teisus ir kas ne.
P.s. Nauji įrankiai atrodo maždaug taip: