Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
moskvich 402 tiuningas
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
zazrali
- Forumietis

atsiveziau nusmeliuota
atsiveziau nusmeliuota
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
kitoks
- Forumietis

-
zazrali
- Forumietis

[quote="kitoks"]Na, viskas kaip ir idomu, bet turiu kelis klausimus.
Kodel paliekamas M412 variklis ir VAZ 2103 deze? Nejaugi nesinori montuoti kazka labiau patikima ir galinga, bei tarpusavyje suderinta?
Kodel paliekamas senas galinis tiltas?
Kodel nenorima automobilio daryti kiek zemesnio?[/quote]
TODEL KAD MAN TAIP NORISI
Kodel paliekamas M412 variklis ir VAZ 2103 deze? Nejaugi nesinori montuoti kazka labiau patikima ir galinga, bei tarpusavyje suderinta?
Kodel paliekamas senas galinis tiltas?
Kodel nenorima automobilio daryti kiek zemesnio?[/quote]
-
kitoks
- Forumietis

Gerbemasis, tai kam tada lysti i foruma, jeigu uzdavus klausima, pateikiamas toks atsakymas?zazrali rašė: TODEL KAD MAN TAIP NORISI
Matau idomu perdaroma automobili, bet kiek suprantu technikoje, tai gausis sviestas sviestuotas (tas pats, letas, nepatikimas ir gana nepatogus autobilis). O stai nuo sitos vietos, as jau nebesuprantu, kam svaistyti lesas ir energija? A, nes paciam taip norisi... Sekmes uzmusinejant laika.
p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.
-
upa
- Forumietis

-
spoileriz
- Forumietis

-
zazrali
- Forumietis

-
zazrali
- Forumietis

[quote="kitoks"][quote="zazrali"]
[/quote]
Gerbemasis, tai kam tada lysti i foruma, jeigu uzdavus klausima, pateikiamas toks atsakymas?
Matau idomu perdaroma automobili, bet kiek suprantu technikoje, tai gausis sviestas sviestuotas (tas pats, letas, nepatikimas ir gana nepatogus autobilis). O stai nuo sitos vietos, as jau nebesuprantu, kam svaistyti lesas ir energija? A, nes paciam taip norisi... Sekmes uzmusinejant laika.
p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.[/quote]
Nesiruosiu as cia kiekvienam aiskint kodel taip o ne kitaip
Gerbemasis, tai kam tada lysti i foruma, jeigu uzdavus klausima, pateikiamas toks atsakymas?
p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.[/quote]
-
GERASS
- Forumietis

Tai labai įdomu kodėl ši projekta iš vis i forumata talpinote?Kad pasigirti vaka aš moku?Forumiečiams įdomu,kas?kaip?kodėl? Sunku paaiškinti savo žingsni?zazrali rašė:kitoks rašė:Gerbemasis, tai kam tada lysti i foruma, jeigu uzdavus klausima, pateikiamas toks atsakymas?zazrali rašė: TODEL KAD MAN TAIP NORISI
p.s. Didziosiomis raidemis parasytas tekstas internetineje erdveje reiskia rekima. Prasau nerekauti.
Ps.Sėkmės,supratimo forume ir darbuose.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
-
minde
- Forumietis

Pabandysiu paspėliot už gerb. Autorių.
M412 tiltas yra storas balkis skersai, M412 variklio karterio priekyje yra jam skirtas įdubimas. Kažin kokios kitos mašinos variklis galėtų turėti panašią išėmą? Jeigu kas matėt, man irgi būtų įdomu. Teko matyt karterių su įdubimu gale, priekyje nebūna. Karterį apsukt ar išpjaut tur būt nepavyktų – trukdytų tepalo siurblys. Galimas kelias – išilgai išpjaut tilto gabalą, bet tada susilpnėja konstrukcija.kitoks rašė:Kodel paliekamas M412 variklis
O kas dar galėtų būti tokio nedidelio ir galu varomo? BMW? Audi Quattro? Ford Sierra? O M412 greičių dėžė labai jau ūžianti ir varvanti.ir VAZ 2103 deze?
Kad priekyje ir gale būtų tokie patys ratai.Kodel paliekamas senas galinis tiltas?