https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Gol ... generation), jubiliejinis, kur 10 metų Goldwingui buvo. Nors važiuoja neblogai, bet vis pagražinti norisi... taigi kyla kalusimų, kuriuos ir tikiuosi rasti šiame forume. Dar draugo sodyboje pradėjau atnaujinti mėgstamą jo 360 modelį - kažkada tokios variklį po du kart per dieną skelti teko...
Tai tiek kol kas, dar keletas nuotraukų ir einami klausimai
Sveiki , nors nesu tikras oldtimerių fanas, griečiau prijaučiantis, tačiau su laiku susidomėjimas mano dar jaunystėje matyta ar turėta technika vis auga . Daug metų esu Rimvydas, su pertraukomis is VLN. Jau virš metų vis pagražinu dar žymiai už mane jaunesnį aparatą - 1985m. HONDA Goldwing 1200 L (Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
kapitonas
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Re: kapitonas
Draugas su mano pagalba irgi tokią nusipirko, net važiavo neblogai, dabar tik išardyta mūsų nesulaukia...
- virginijus007
- Forumietis
Sveikas prisijungęs! Gera technika, nepamirškit senos Jawutės, įkvėpkit dar gyvenimo jai, manau verta.
Nupirkčiau dalis šiai technikai (ar donorus):
Trabant 601; 600; 500
Volkswagen Passat B2 Syncro
Ford Transit MK1
Jawa 353;354
+37062436168
Trabant 601; 600; 500
Volkswagen Passat B2 Syncro
Ford Transit MK1
Jawa 353;354
+37062436168
Bandysim - mes be JAWOS nenurimsim! Iki šiol manau, kad tie modeliai buvo svotiškas to meto šedevras - tikras epochos simbolis
Sveikas prisijunges!kapitonas rašė:https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Gol ... generation), jubiliejinis, kur 10 metų Goldwingui buvo. Nors važiuoja neblogai, bet vis pagražinti norisi... taigi kyla kalusimų, kuriuos ir tikiuosi rasti šiame forume. Dar draugo sodyboje pradėjau atnaujinti mėgstamą jo 360 modelį - kažkada tokios variklį po du kart per dieną skelti teko...Sveiki , nors nesu tikras oldtimerių fanas, griečiau prijaučiantis, tačiau su laiku susidomėjimas mano dar jaunystėje matyta ar turėta technika vis auga . Daug metų esu Rimvydas, su pertraukomis is VLN. Jau virš metų vis pagražinu dar žymiai už mane jaunesnį aparatą - 1985m. HONDA Goldwing 1200 L (
Tai tiek kol kas, dar keletas nuotraukų ir einami klausimai
Prasom i svecius, as irgi prijauciantis retro bei GL1500 bei turiu Jawa 05.
Mikroprocesoriniai Sovek degimai, opozito detales.
Sveikikapitonas rašė:mėgstamą jo 360 modelį - kažkada tokios variklį po du kart per dieną skelti teko...
Tikrai taip reikėjo daryti? Ar jos tokios nepatikimos buvo?
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
Iš tuometinių modelių tai jos vienos patikimiausių buvo, bet keli šimtai km per dieną ir joms buvo per daug. . Tuo labiau, kad vietoj dvitakčio tepalo naudodavom autolą, spacialaus iš viso nebuvo, o į griečių dėžę irgi pildavome bet ką, ką tik pavykdavo gauti. O antrą kart skelti tekdavo, kai ką nors ne taip sudėdavome . Šiaip Vilniaus, Kauno, net Rygos motodalių parduotuvėse ir turgeliuose buvome nuolatiniai klientai, net savotiški žinovai .
Kai mes važinėjome, tai buvo jau pasenę modeliai, bet daugelio labai gerbiami ir vertinami labiau už naujesnius .
Toliausiai trimis Jawomis buvome link Talino išvykę (nuotrauka iš Latvijos pakeliui), ir tai truputį nedavažiavome, bet namo grįžome sėkmingai - laiko pritrūko smulkiam remontui
Kai mes važinėjome, tai buvo jau pasenę modeliai, bet daugelio labai gerbiami ir vertinami labiau už naujesnius .
Toliausiai trimis Jawomis buvome link Talino išvykę (nuotrauka iš Latvijos pakeliui), ir tai truputį nedavažiavome, bet namo grįžome sėkmingai - laiko pritrūko smulkiam remontui
Geri prisiminimai ,atrodot kaip tu laiku TRYS MUSKIETININKAI ,sekmes .