Sveiki,
Labiau domintų keitimas nei pardavimas, bet sutarus dėl kainos sutikčiau ir parduoti. Dėl keitimo nusprendžiau parašyti čia, nes čia yra auditorija kuri galimai turės tokį automobilį kuris mane domina.
Bet pirma apie mano siūlomą automobilį, tai yra Audi 100 1986m su 2.2 5 cyl 101 kw varikliu. Priekiniai varantys ratai, NA.
Automobilį turime šeimoje pakankamai senai, jis buvo užkonservuotas garaže ir dabar jau 5-ti metai kaip vis atkėlinėjamas.
Daug darbų yra padaryta, tai:
Sutvarkyta važiuoklė, degimo, kuro, stabdžių sistema. Perrinktas variklis, įdėti nauji benzino purkštukai. Šiai dienai auto yra tvarkingas ir savaeigiškai praeina kiekvieną tech. apžiūrą. Yra naudojamas vasaromis, negausiai. Žiemą stovi garaže.
Tai nėra vienintelis mano turimas projektas. Šią audi galima sakyti paveldėjau, jos kėbulas l. gerai išlikęs todėl nusprendžiau atkelti, tačiau nesu šio modelio fanas ir dabar pastebiu, kad palyginus su kitais turimais auto šį iš garažo ištraukiu vis rečiau.
Todėl norėčiau pasikeisti į auto modelį kuris mane labiau domina.
Sutikčiau keisti į:
(labiausiai domina) VW Passat B2 (pre-facelift)
VAZ 2101
VAZ 21011
VAZ 2102
VAZ 2103
Galbūt dar sudomintų
Moskvich 408
Moskvich 412 (tik su priekinėm apvaliom lempom ir chrom. grotelėm)
Galite siūlyti ir kitus varijantus, galbūt sudomins. Tik atsižvelkite jog jūsų siūlomo automobilio būklė turėtų atitikti mano siūlomo. Keitimas galimas tik jei abu asmenis tenkins vienas kito auto būklė.
Alternatyviai PARDAVIMO KAINA 3500eur
Audi trūkumai:
Ant laisvų dirba aukštesnėmis apsukomis nei turėtų, K-jet aparatas bandytas reguliuoti, ir buvo nustatyta, kad traukia orą per vieną variklio skyriuje esančią detalę. Nežinau kaip ji vadinasi, tačiau galiu parodyti per foto, ar gyvai. Jai galima nupirkti rem. komplektą ir perrinkti su naujomis tarpinėmis ir pan, nedaėjau. Šis trūkumas netrukdo automobiliu naudotis.
Ir kitas trūkumas, gal kam privalumas tai joje yra dujų įranga dar nuo senų laikų. Ji veikia, tačiau po variklio perrinkimo ja naudojamasi nebuvo. Tai yra vienintelis dalykas kuris šiai dienai trukdo gauti istorinį statusą. Ir žinoma ateityje planavau pašalinti dujas, tačiau dabar galės nuspręsti ką su jomis daryti naujas sąvininkas.
Galite susisiekti numeriu 864051190, Kaunas.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Parduodu 1986m Audi 100 sedanas Parduodu/KEIČIU
Moderatoriai: TADAS 125, Moderatoriai
Forumo taisyklės
Forumo taisyklės: Visos taisyklės
Forumo taisyklės: Visos taisyklės