Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
man irgi jie labai patinka bet net pats nesitikejau kad man tevai leis ji nusipirkt ir dabar jie visdar galvoja kad nusipirkau niekam nereikalingo metalo kruva bet jie tolerantiski 8)
..jooo baigsis tevu tolerantiskumas kai eisi pinigo prasyt spakliui
nu nemanau kad eisiu tevu prasyt nes man atrodo jei paprasyciau tai isvis nevisprociu palaikytu nusiperku griuvena ir dar i ja tevu pinigus kisu
siandien uzkuriau gazika po ziemos miego pravalius visus apsioksidavusius kontaktus ir sureguliavus paskirstytoja uzsikure puikiai reikejo tik truputi svelniai patraukti uzvedimo rankena "kreivaji starteri". Sneku visiskai rimtai aposukau viena visa rata ir tada trukstelejau ir uzsivede.Vaziuojant purto, krato ir man tai labai patinka nes tai mano svajoniu oldtimeris
DrageriZ rašė:siandien uzkuriau gazika po ziemos miego pravalius visus apsioksidavusius kontaktus ir sureguliavus paskirstytoja uzsikure puikiai reikejo tik truputi svelniai patraukti uzvedimo rankena "kreivaji starteri". Sneku visiskai rimtai aposukau viena visa rata ir tada trukstelejau ir uzsivede.Vaziuojant purto, krato ir man tai labai patinka nes tai mano svajoniu oldtimeris
Na puiku. Jei purtosi tai reikia degimą reguliuot, galbūt nevisi cilndrai dirba. Gal vasarą jau pradėsi darbus prie kėbulo (dažymas, virinimas ir pan.) ?
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas