Na stai. Tai turbut naujausias automobilis siame forume (joke). Taigi, pradesiu nuo to, kad gavau sia rudi 16 metu proga. Dziaugiaus, dziaugiuos ir dabar. Projekto tikslas padaryti si visureigi i vasarini kabrioleta (kuriuo nebutu geda vaziuoti i gatve). Kazkaip kvailai pasielgiau ir pradzioj daug neprifotkinau. 1 nuotrauka (ten kur kieme) . Stumem 4turiese nes mase tai nesveika. Jau buvau dirbes 1men. Ka padariau tai nuardziau stoga, istraukiau viska is vidaus, issveiciau vidu, (isardziau visas sedynes ir pan) Isardziau priekines ir galines lempas. Jus pagalvosit : kodel taip letai? Todel kad viskas buvo darom gelezine mentele ir atsuktuvais. Mat buvau linkes prie automobilu, tik neturejau jokio suvokimo kaip juos remontuot.
2troji nuotrauka buvo pries isstumima kieman. Nelietus vidaus nei kapoto.
Dabar (jau praejo 1metai) Visa issore isveista ir nugruntuota 2 kartus (viena kart gruntavau su aerozoliniu gruntavau bet pliukstelejes vandens pastebejau kad viskas surudijo
Vidus isspurkstas hammerite dazais.
Nuotraukikes ryt arba poryt bus.
Dar nebuvau uzvedes. Tikiuosi kad neteisit, nes as tik mokaus. Laiko daug neturiu todel prieinu tik savaitgaliais arba kaip dabar, per atostogas.
Komentuokit sakykit ka manot. Prie kritikos pripratau nes tevas nelabai mano kad as ja uzbaigsiu.