Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M403 orginali išvaizda

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Geodezininkas »

Gerb Raimi gal galit išduot paslaptį dar kokia guma turi dėtis greičių dėžėj toje vietoje kur nuotraukoje apibrėžta su klaustuku? Kokianors plati ar apvali? iš apačios pas mane apvali tai buvo tokia ant vamzduko pamaunama, o tarp ten nieko nebebuvo mirtinai užsukta buvo.
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Va kaip turi būti :wink:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

gal gali atsiųsti knyga man į paštą? arba duot linką iš kur gavai? Kas čia per kalba panaši į lenkų?
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

radau pac
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Klausimas ar galima 408 varikliui uždėti 403 kolektorių, dangtelį viršutinį ir degimą?
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Žinoma, kad galima. Ten viskas tinka, bet jau nebus originalu :wink:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Dedant kolektorių teks keisti kai kurias smeiges- bus reikalingos daug ilgesnės. Teko taip daryti- prie M407 variklio dėjau M408 kolektorių. Problema ta, kad senosios smeigės ne visada išsisuka, dažnai nusisuka. Tada tenka išgręžti ir taisyti sriegį. O jei nepavyksta tiksliai „pagauti centro“, tada reikia gamintis spec. smeigę, su vienu storesniu galu, o skylę bloke didinti ir sriegti didesnio skersmens sriegį.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Taip Raimi, dėl smeigių visai buvau pamiršęs :oops:
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

o su 407 D varikliu irgi taippat? nes skaičiau kad variklio galvos vienodos 408 o vat 407 D ir 408 variklis jau skiriasi nuo 407?
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Kaip manot čia tikrai M403 orginalus variklis? Taip vadinamas 407D. Yra galimybė jį man gaut, tik jo stovis visiškai nežinomas :/
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.