Gana logiška.Raimis rašė:Vienas iš numatomų pasikeitimų nuo liepos 1 d.- bus išregistruojamos mirusių asmenų vardu registruotos tr. priemonės.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
Gana logiška.Raimis rašė:Vienas iš numatomų pasikeitimų nuo liepos 1 d.- bus išregistruojamos mirusių asmenų vardu registruotos tr. priemonės.
Kad projekte numatyta- esu tikras. O ar tikrai įsigalios- ateitis parodys.stereo rašė:Jus tuom esate tikras?Raimis rašė:Vienas iš numatomų pasikeitimų nuo liepos 1 d.- bus išregistruojamos mirusių asmenų vardu registruotos tr. priemonės.
Na cia tikrai naujiena pasakete.Gaila kad ji man ne i gera!Raimis rašė:Kad projekte numatyta- esu tikras. O ar tikrai įsigalios- ateitis parodys.stereo rašė:Jus tuom esate tikras?Raimis rašė:Vienas iš numatomų pasikeitimų nuo liepos 1 d.- bus išregistruojamos mirusių asmenų vardu registruotos tr. priemonės.
Na leiskite pone paklausti, kas bus Lietuvoje po 5 metu? 10m.? Ar jums dar bus idomu senos tr.pr.?Ar jus galesite susimoketi uz trasnporto priemone?O gal jus gyvenate pozityviais valdzios pazadais ir vienkartiniais pliurpalais?boolidas rašė:Man tai juokingiausiai skamba ta kai kuriu is jusu isdestyta probelma, kad nepersiregistravot TP savo vardu, o dabar savininka smires ar jo neiseina surasti ar pan. Man idomu kuria vieta jus siaip mastot.
Pas mane bandoma pasiplanuoti 2-3m.i prieky.O gavos kaip gavos.Taigi as ir nemaniau, kad prabegus 7 metams dar kazkas bus ir ji bus man reikalinga.O dabar yra kaip yra.boolidas rašė:As nežinau kas bus ateityje, kaip to nezinote ir jus. Tik akcentuoju tai, kas mano manymu yra kvaila. Na galbut kai kuriais atvejais kazkam naudinga, kai TP savininkas yra kitas zmogus ir gali daryti tam tikrus nusikaltimus. Bet tikrai nenuostabu, kad atejo metas kai savininkas numire ir dabar reikia daug knistis, kad sutvarkyti dokumentus, nesvarbu kokiame stovyje buvo yra ar bus TP, bet jei ji yra jums reikalinga ir dokumentiai yra svarbus dalykas, nes ketinate ja bent minimaliai eksploatuoti, o ne vien laikyti uzklota garaze, tai tikrai reikejo pagalvoti apie dokumentu tvarkyma iskarto kai buvo perkama TP, o ne po 5, 120 ar kazi kiek metu. Be to, jei man ir bus idomios senovines TP, ir as tutresiu kokia isigijes, tai amnau turesiu ir pakankamai pinigu ja islaikyti, o jei neturesiu - parduosiu ir rasiu kita idomu uzsiemima. Daugma forumieciu net nesuvokia kiek tai kainuoja, ta pati restauracija, prieziura, laikymas, ekploatacija ir pan. Isigyja TP vien del to, kad ji jiem sukelia nostalgija ar tiesiog galvoja - "o retro-cool". Nieko asmenisko, tiesiog pasvarstymui.
nee, po isregistravimo transporto priemone vistiek lieka mirusio zmogaus nuosavybestereo rašė: Pas mane bandoma pasiplanuoti 2-3m.i prieky.O gavos kaip gavos.Taigi as ir nemaniau, kad prabegus 7 metams dar kazkas bus ir ji bus man reikalinga.O dabar yra kaip yra.
Kitas klausimas:jei tr.pr. po liepos automatiskai isregistruojama mirusio zmogaus-tai gal but galima tiesiog ekspertizes budu ja man prisiregistuoti net neieskant paveldetoju?