Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Svajonė - Kelionė: su Volga prie Volgos...

Čia rasite informaciją apie būsimus ar jau įvykusius renginius, susijusius su senovine technika

Moderatorius: Moderatoriai

Vartotojo avataras
viktoras
Forumietis
Forumietis

Standartinė viktoras »

Ramzis rašė:Kaip su ketinančiais vykti? Šiuo metu yra 6 auto, bet ekipažai pilnai nesuformuoti, ta prasme ne po 4 žmones max. Nes norinčiųjų vykti kaip ir daugiau yra, bet technikos nėra. Todėl auto savininkams patiems teks apsispręsti ką imti ar ko neimti į ekipažą.
Pvz. mano ekipaže būsime tryse - žmona, Kostas ir ašiai.
Data ko gero link Joninių šventės, plius bus kelios nedarbo dienos vidurį savaitės. Bet data derinsis ir prie kolegų, priėmėjų ir kt.

O patarimų žinoma nebus per daug.
Gerbiamieji, visu pirma noriu pasakyti, kad Jus tiesiog saunuoliai!!!
Mane visa laika zavedavo ir zavi tolimos keliones su oldtimeriais. Viena karta sudalyvavau ir, patikekit, ispudziu liko visam gyvenimui. Deja, krize gana stipriai man smoge, tad negalesiu prisijungti :(. Nors benzas Rusijoje ir pigesnis, bet vis gi bendros islaidos manau bus nemazos.
Del patarimu (sita tema bendravau daug su tokiu kelioniu myletojais vokeciais) galiu pasakyti, kad turit labai rimtai pasirupinti technine pagalba. Privalot atidirbti "prie stalo" kiekviena situacija, kad ir pacia netikeciausia. Apgalvoti, ka darysit, jei suges viena masina, dvi masinos. Ka darysit, kai gedimas bus smulkus, kai gedimas bus rimtas na ir t.t. Na ir, aisku, linkiu Jums sekmes ir laukiu reportazo.
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
Vartotojo avataras
Ramzis
moderatorius
moderatorius

Standartinė Ramzis »

... jau 7 auto ...
Vartotojo avataras
|LRS|
Forumietis
Forumietis

Standartinė |LRS| »

Idėja tikrai šauni, aš tai visai norėčiau prisijungti, tik kažkaip bijau pasitikėti automobiliu :(
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

|LRS| rašė:Idėja tikrai šauni, aš tai visai norėčiau prisijungti, tik kažkaip bijau pasitikėti automobiliu :(
Laiko dar yra nemažai. Galima padaryti, kad tas pasitikėjimas išaugtų. Aš irgi savo Volgą žadu rimtai "perkrėsti".
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

|LRS| rašė:Idėja tikrai šauni, aš tai visai norėčiau prisijungti, tik kažkaip bijau pasitikėti automobiliu :(
O kame slypi baime? Kas neduoda ramybes? Kodel gi galvoji, kad automobilis neatlaikys tokios keliones?

GAZ 21 turi tikrai pakankamai tvirtus pagrindinius agregatus (variklis, pavaru deze, tiltai), tad is esmes, neverta bijoti tokios keliones. Tinkamai pasiruosus, neturetu atsirasti bedu :wink:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Žinios iš Rusijos.
Kaip tik tuo metu (planuojama pirmąjį liepos savaitgalį) Maskvoje vyks antrasis istorinės- techninės rekonstrukcijos festivalis "Retro žvaigždės". Kol kas smulkmenos nėra žinomos, bet akivaizdu, kad tematika mums labai tinkama. Prisegu pernai metų renginio skelbimą:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Taip pat labai naudingas puslapis. Rusijos miestai, lankytinos vietos, maitinimo, nakvynės įstaigos ir pan.:
http://autotravel.ru/towns.php
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Raimis rašė:Žinios iš Rusijos.
Kaip tik tuo metu (planuojama pirmąjį liepos savaitgalį) Maskvoje vyks antrasis istorinės- techninės rekonstrukcijos festivalis "Retro žvaigždės". Kol kas smulkmenos nėra žinomos, bet akivaizdu, kad tematika mums labai tinkama. Prisegu pernai metų renginio skelbimą:
Na tikrai labai šaunu būtų pakeliui patekti į jų festivalį "Retro žvaigždės"

Super :geras:
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)
Vartotojo avataras
misheliss
Forumietis
Forumietis

kelione

Standartinė misheliss »

o kada bus data tiksliai zinoma, nes jau kaip po nauju reiktu kreiptis ir del vizos i ambasada ir reikia zinoti kada atostogas pasiprasyti, svarbiausia data
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Gero skonio avantiūra.Mielai prisidėčiau, bet prie Volgos važiuoti ..nėra ,,Volgos''.Planuota įsigyti dyzelinė ,,Volga'' atrodo kad prapuolė.