Gerbiamieji, visu pirma noriu pasakyti, kad Jus tiesiog saunuoliai!!!Ramzis rašė:Kaip su ketinančiais vykti? Šiuo metu yra 6 auto, bet ekipažai pilnai nesuformuoti, ta prasme ne po 4 žmones max. Nes norinčiųjų vykti kaip ir daugiau yra, bet technikos nėra. Todėl auto savininkams patiems teks apsispręsti ką imti ar ko neimti į ekipažą.
Pvz. mano ekipaže būsime tryse - žmona, Kostas ir ašiai.
Data ko gero link Joninių šventės, plius bus kelios nedarbo dienos vidurį savaitės. Bet data derinsis ir prie kolegų, priėmėjų ir kt.
O patarimų žinoma nebus per daug.
Mane visa laika zavedavo ir zavi tolimos keliones su oldtimeriais. Viena karta sudalyvavau ir, patikekit, ispudziu liko visam gyvenimui. Deja, krize gana stipriai man smoge, tad negalesiu prisijungti

Del patarimu (sita tema bendravau daug su tokiu kelioniu myletojais vokeciais) galiu pasakyti, kad turit labai rimtai pasirupinti technine pagalba. Privalot atidirbti "prie stalo" kiekviena situacija, kad ir pacia netikeciausia. Apgalvoti, ka darysit, jei suges viena masina, dvi masinos. Ka darysit, kai gedimas bus smulkus, kai gedimas bus rimtas na ir t.t. Na ir, aisku, linkiu Jums sekmes ir laukiu reportazo.