Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Prezidenturos "kiemelis"

Čia rasite informaciją apie būsimus ar jau įvykusius renginius, susijusius su senovine technika

Moderatorius: Moderatoriai

Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Ar tai šiandieninis renginys? Jei taip, apie 7:20 prigavau savanorių prospektu lekiantį MKV001 mersą, tik visai nuo prezindentūros pusės važiavo.
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

1959 Edsel Corsair 2d. HT 361 CID
Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Standartinė mariussta »

Raimis rašė:Viskas labai gražu- ir žygio tikslas, ir starto vieta, ir dalyviai su savo technika. Tik kiek keistoka, kad apie tokį renginį sužinome praktiškai post faktum. Ar aš ką nors pražiopsojau? :roll:
Man tai irgi buvo naujiena...
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

mariussta rašė:
Raimis rašė:Viskas labai gražu- ir žygio tikslas, ir starto vieta, ir dalyviai su savo technika. Tik kiek keistoka, kad apie tokį renginį sužinome praktiškai post faktum. Ar aš ką nors pražiopsojau? :roll:
Man tai irgi buvo naujiena...
Ar nematot, kad cia renginys SENOVINES TECHNIKOS MEGEJAMS, o ne kokiems ten senovines technikos megejams? Subordinacijos laikykites, kolegos, o tai labai nekukliai skamba tokie pareiskimai. :D
Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

čia darėsi renginį su asmeniniais kvietimais (skirtais tik 1 klubui)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Kipshas rašė:
čia darėsi renginį su asmeniniais kvietimais (skirtais tik 1 klubui)
Aš jokiu būdu neturiu pretenzijų rengėjams dėl dalyvių parinkimo renginiui.
Čia viskas suprantama, toks renginio formatas (kvietimai) galimas bet kur ir bet kada. Turėjau omeny tik išankstinę informaciją dėl galimybės tapti žiūrovu. Nors gal ir ten tik su kvietimais buvo? :roll:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!