Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Prezidenturos "kiemelis"
Moderatorius: Moderatoriai
-
- moderatorius
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Ar nematot, kad cia renginys SENOVINES TECHNIKOS MEGEJAMS, o ne kokiems ten senovines technikos megejams? Subordinacijos laikykites, kolegos, o tai labai nekukliai skamba tokie pareiskimai.mariussta rašė:Man tai irgi buvo naujiena...Raimis rašė:Viskas labai gražu- ir žygio tikslas, ir starto vieta, ir dalyviai su savo technika. Tik kiek keistoka, kad apie tokį renginį sužinome praktiškai post faktum. Ar aš ką nors pražiopsojau?

-
- Forumietis
-
- ekspertas
Aš jokiu būdu neturiu pretenzijų rengėjams dėl dalyvių parinkimo renginiui.Kipshas rašė:čia darėsi renginį su asmeniniais kvietimais (skirtais tik 1 klubui)Raimis rašė:Viskas labai gražu- ir žygio tikslas, ir starto vieta, ir dalyviai su savo technika. Tik kiek keistoka, kad apie tokį renginį sužinome praktiškai post faktum. Ar aš ką nors pražiopsojau?
Čia viskas suprantama, toks renginio formatas (kvietimai) galimas bet kur ir bet kada. Turėjau omeny tik išankstinę informaciją dėl galimybės tapti žiūrovu. Nors gal ir ten tik su kvietimais buvo?

Forume rašome lietuviškai.
!!!