Tu jame buvai?gal gali p[arasyti kokie ten eksponatai stovi ir kada jis dirba?caca rašė:Bet kartais ten ar tik ne muziejus yra?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Brunzos kolekcija
Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Prisimenu kad buvai idejes nuotraukas bet tai ne muziejus o kazkada tai buvo klubo "RIEDUVA"nuosavybe,bet ne automobiliu muziejaus,ir is vis koks dabar sios kolekcijos statusas siandien oficialiai nezinomas...Direktorius rašė:WANDERER rašė:Tu jame buvai?gal gali p[arasyti kokie ten eksponatai stovi ir kada jis dirba?caca rašė:Bet kartais ten ar tik ne muziejus yra?
Tai gi buvau sudejas ir nuotraukas iš to muziejaus šiame forume.
-
- Forumietis
Tai buvo prieš trejetą metų. Aš nesidomėjau senovine technika. Bet mokykloje remontavau vieną automobilį ir su jo savininku nuvažiavome į Kauną, kad galėtume pažiūrėti atrestauruotą tą automobilį. Priėmė labai maloniai, aprodė savo kolekciją. Man jis padarė didelį, rimto žmogaus įspūdį. Buvo malonu bendrauti, fanatikas. Po to susidomėjau ir aš sena technika.
-
- Forumietis
labai puiku susitikti su tikru senienu fanatiku 
nes deja bet liudna tiesa-dauguma senienu turetoju tera eiliniai pigus verslininkai,pigiai perkantys-brangiai parduodantys
ir dristantis save vadinti kai kuom ..
as visad zavejausi idejiniais zmonemis, tokiu yra reta,juos sutikti yra garbe
:D
tik tikras fanatikas gtali tavyje uzdegti ta zibureli, ilgam uzdekti,nes kiti neturi to..

nes deja bet liudna tiesa-dauguma senienu turetoju tera eiliniai pigus verslininkai,pigiai perkantys-brangiai parduodantys

ir dristantis save vadinti kai kuom ..

as visad zavejausi idejiniais zmonemis, tokiu yra reta,juos sutikti yra garbe

tik tikras fanatikas gtali tavyje uzdegti ta zibureli, ilgam uzdekti,nes kiti neturi to..

Motociklu remontas,prieziura...
861417755
861417755
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Kiek girdejau prie koki menesiuka, tipo nepatiko techninis aptarnavimas...Greitizz rašė:Gal žinai dėl koegiss rašė:Brunzos kolekcija sumazejo vienu automobiliuMaibach'a grazino gamintojui
![]()
Negi sugedonors genda visos
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }
865224077
865224077
-
- Forumietis