baisiai klysti taip sakydamas, cia ne kiausiniene kepti, reikia daug igudziu ir ziniu.
p.s. kad tu net nemokejai prijungti minuso prie kebulo ir klemu ant akumuletoriaus uzdeti ...
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Panžio @utos
Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
o as tau siulyciau neskust, negarbinga. pats visai neseniai gyreisi kad super tuninga is savo volgos darysi, po keliu savaiciu ja pardavimo skelbimuose maciau...shame on youBizZas rašė:baisiai klysti taip sakydamas, cia ne kiausiniene kepti, reikia daug igudziu ir ziniu.
p.s. kad tu net nemokejai prijungti minuso prie kebulo ir klemu ant akumuletoriaus uzdeti ...
o igudzius ir zinias galima ir igaut. visgi manau kad zmogus gal ir nieko nesuprantantis apie automobilius, senienom suteiktu daug daugiau nei tas kuris visiem tvirtina kad turi senovini kadilaka, o is tikro 400moskvichiu be dokumentu pudo lauke
862288203
-
- Forumietis
-
- Forumietis
as visiskai pritariu dalgiui jai zmoguds turi nora pinigu kaiko ir uzsidegimo jis savom rankom su oldtimeriu patarimais geli pasidaryt gera, tvarkinga automobiliuka ir tikrai nesvarbu kiek jis ju turidalgis rašė:o as tau siulyciau neskust, negarbinga. pats visai neseniai gyreisi kad super tuninga is savo volgos darysi, po keliu savaiciu ja pardavimo skelbimuose maciau...shame on youBizZas rašė:baisiai klysti taip sakydamas, cia ne kiausiniene kepti, reikia daug igudziu ir ziniu.
o igudzius ir zinias galima ir igaut. visgi manau kad zmogus gal ir nieko nesuprantantis apie automobilius, senienom suteiktu daug daugiau nei tas kuris visiem tvirtina kad turi senovini kadilaka, o is tikro 400moskvichiu be dokumentu pudo lauke
-
- Forumietis
Priešingai, nei jūs, kai dirbat trise, pats esu vienasBizZas rašė:pas mane ne viena ta volga yra ir kadangi dashunta iprota kad jai visko neaprepsi tai ir nereikia laikyti uzsispaudus i pudyti, kam pirkti masinas urmu jai jos bus pudomos? ?

-
- Forumietis
Tai, kad mes ir po viena dirbam.Pandis rašė:Priešingai, nei jūs, kai dirbat trise, pats esu vienasBizZas rašė:pas mane ne viena ta volga yra ir kadangi dashunta iprota kad jai visko neaprepsi tai ir nereikia laikyti uzsispaudus i pudyti, kam pirkti masinas urmu jai jos bus pudomos? ?Be to jei randu papigiai kokią auto, tai kodėl nenusipirkus