Sveiki, apgailestaujame už laikinus nesklandumus, forumas yra atnaujinamas, kad veiktų geriau, saugiau ir paprasčiau.
Ačiū

1916m automobilio modelis

Pabandykite pasitikrinti savo žinias ir atspėti kokia istorinė transporto priemonė yra nuotraukoje

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
V dalis. Skyrelis „Auto/moto mįslės“
1) Leidžiama talpinti tik tokias mįsles, kurių autorius tiksliai žino atsakymą.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti: mįslės numeris, vartotojo vardas, transporto priemonės tipas [motociklas / autobusas / sunkvežimis / kita]. Jei mįslės objektas yra automobilis – temos pavadinime to nurodyti nereikia. Kiekvienas vartotojas dėdamas savo mįsles pats kontroliuoja savo mįslių numerius. Mįslės numeruojamos įprasta tvarka.
3) Pateikiant atsakymą į mįslę autorius turi nurodyti atsakymo šaltinį ir pateikti kiek įmanoma daugiau mįslėje buvusios transporto priemonės aprašymo ir (ar) charakteristikos. (Išimtis - nesant jokios literatūros ar šaltinių ta tema. Šiuo atveju autorius turi pagrįsti savo atsakymą).
4) Kai mįslė atspėjama, temos pavadinimas turi būti pakeičiamas, paliekant tik metus (pageidautina), transporto priemonės pavadinimą ir tipą (jei tai ne automobilis).

Plačiau: Visos taisyklės
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
kadafi
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 131
Užsiregistravo: 10 Sau 2007, 08:52

1916m automobilio modelis

Standartinė kadafi »

Koks tai galetu buti automobilio modelis ? Nuotrauka galimai daryta 1916m , taip pat labai idomu ar foto galejo buti daryta Lietuvoi , automobilis pazymetas 130 numeriu.
Prikabinti failai
1694881966612.jpg
#MuayThai #SelfMadeSelfPaid #LivingTheDream #HarleyDavidson Boy with LexusToy #InSearchOfTrueWealth
Vartotojo avataras
jonny
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 623
Užsiregistravo: 17 Spa 2004, 15:22
Miestas: Vilnius

Re: 1916m automobilio modelis

Standartinė jonny »

Dvivietis "Adler 5/14 PS". Toks variantas su trikampe radiatoriaus forma gamintas apie 1914-1920m. Tai "Adler 5/13PS" tolesnė modernizacija. Turbūt gana retas automobilis. Greičiausiai automobilis priklauso Kaizerinės Vokietijos kariuomenei, važiuoja kariuomenės atstovai. 130 - tikriausiai indifikacinis numeris, panašiai kaip dabar valstybinis. Tokius nr. baltame fone ant variklio dangčio galima sutikti ir kitose Pirmo pasaulinio nuotraukose iš Rytų fronto. Visai tikėtina, kad foto iš Lietuvos. Pastatų architektūra panaši.
Diana
Naujokas
Naujokas
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: 30 Bir 2021, 15:35

Re: 1916m automobilio modelis

Standartinė Diana »

jonny rašė:Dvivietis "Adler 5/14 PS". Toks variantas su trikampe radiatoriaus forma gamintas apie 1914-1920m. Tai "Adler 5/13PS" tolesnė modernizacija. Turbūt gana retas automobilis. Greičiausiai automobilis priklauso Kaizerinės Vokietijos kariuomenei, važiuoja kariuomenės atstovai. 130 - tikriausiai indifikacinis numeris, panašiai kaip dabar valstybinis. Tokius nr. baltame fone ant variklio dangčio galima sutikti ir kitose Pirmo pasaulinio nuotraukose iš Rytų fronto. Visai tikėtina, kad foto iš Lietuvos. Pastatų architektūra panaši.

Labas! Tu teisus dėl "Adler 5/14 PS" modelio – tai tikrai buvo "Adler 5/13PS" tolesnė modernizacija. Šie automobiliai buvo gana reti. O dėl numerio 130 ant variklio dangčio – tai buvo tikriausiai indifikacinis numeris, skirtas kariuomenės transportui, ypač per Pirmąjį pasaulinį karą. Rytų fronte tokie numeriai buvo labai dažni.
terensweb
Naujokas
Naujokas
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: 08 Sau 2023, 14:17

Re: 1916m automobilio modelis

Standartinė terensweb »

kadafi rašė:Koks tai galetu buti automobilio modelis ? Nuotrauka galimai daryta 1916m , taip pat labai idomu ar foto galejo buti daryta Lietuvoi , automobilis pazymetas 130 numeriu.
Žinoma, pasidžiaugiu pasidalinti savo patirtimi su https://ggbet-litauen.com
Naudojau jų platformą jau kurį laiką ir esu labai patenkintas. Jų platintoji veikla Lietuvoje tikrai yra pastebima ir geras ženklas. Mano patirtis su jais buvo labai teigiama - patogus naudoti sąsaja, įvairūs žaidimų variantai ir puikus klientų aptarnavimas. Manau, kad GGBET teikia kokybiškas paslaugas Lietuvos rinkoje ir tikrai verta dėmesio. Esu įsitikinęs, kad jie tęs savo sėkmės istoriją šioje šalyje!

:labas: šaunus senas automobilis
Skelbti atsakymą