Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Ką jūs manote apie šią senutę?

Čia talpinamos nuotraukos ir video informacija

Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Ramzis
moderatorius
moderatorius

Standartinė Ramzis »

Ledūklis rašė:
Manau, kad II ir III laidos panelės nesiskiria.
Tu teisus!
Vartotojo avataras
kurlikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė kurlikas »

Ramzis rašė:Na bet kuriuo atveju pilietis šauniai padirbėjo :wink: . Nežiūrint į tam tikrus aukščiau visų išsakytus netikslumus, man asmeniškai ši Volgutė graži. Ačiū mašinos autoriui jau vien už tai, jog ryžosi ją tvarkyti ir pastatyti ant kojų (sorry ratų). O visa kita tai skonio reikalas :D
Ramzis teisus. man patinka, labai geria padaryta isore, vidus, prasau kaip padaro. mano moskvich zymiai blogiau atrodo. man patiko vidus ypac. gal originalumu ir ne visai tiksliai, bet puikiai padirbeta. gali drasiai vazineti, ne visi juk zino kas toj volgoj netikslu. variklis galetu buti geriau, bet visumoj puikiai. ten kazkas deltonizma minejo, tai esatea neteisus, melyna su geltona puikus derinys.
Vartotojo avataras
egidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė egidas »

O kaip buvo nudažytos tuometinės milicijos - VAI/ГАИ automobiliai?
Ar nepanašiai?
Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

egidas rašė:O kaip buvo nudažytos tuometinės milicijos - VAI/ГАИ automobiliai?
Ar nepanašiai?
nemanau.. bent jau ne melyna/geltona :) Greiciau butu Geltona/melyna, bet siaip - geltona su melyna juosta. Nors gal visokiu variantu buvo..
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Ant priekiniu ir galiniu sparnu dekoratyviniu juosteliu sios laidos Volgos tikrai neturejo....Butu idomu pamatyti, kaip ji atrode pries tai, kai dar nebuvo ,,pridetos rankos". Manau, kad zmogus pasieke savo - visi i jo Volga vaziuojant atsisuks, kai kas stebesis spalvu deriniu, kai kas pastebes isoreje ivairiu metu detaliu misini... O kad centrinis tepimas yra saunu.O ar veikia?
Vartotojo avataras
LENSeR
Forumietis
Forumietis

Standartinė LENSeR »

man taij patinka stiklas priekiniu dureliu desinej pusej :shock: graziai uztamsintas idomu kur tokios pleveles gauti ? :juokinga: