Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Zenonas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
Zenonas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Zenonas »

:D

svarbiausia vyrai - kad visa tai tiesa

Nereikia diskusijose pulti į kraštutinumus :-)

O girtis tikrai neturiu kuo. Visiems mano pirktiems MB pirkimo metu buvo 8-10 metų. Bet jei MB buvo 10 metų tvarkingai eksplotuotas Vokietijoj - jį dar 10 metu galima be didelių išlaidų TVARKINGAI eksplotuot Lietuvoj. Kas yra praktiškai įrodyta daugelio mano pažįstamų ilgamete patirtim. (tik vėlgi primenu, kad mūsų karta 1950-1960 gimimo)

Priimkit mano prisistatymą kaip Mercedes Benz kompanijos reklamą. Jie tikrai to verti.
Vartotojo avataras
tiltaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė tiltaz »

gal tie mersai senesni ir geri buvo, tačiau tie, kurie buvo gaminami apie 2000-2005mm didelio susižavėjimo nekelia tiek išvaizda, tiek kokybės atžvilgiu.
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Priminkite man, apie ką ši tema? :ne i tema:
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

Neieškokit problemų, kur jų nėra. Atsisakykit stereotipų. Leiskit parodyt žmonėm save, savo požiūrį, tuo labiau prisistatymo temoje. Kiekvieno žmogaus buvimas yra unikalus.
Sėkmės jums, Zenonai.
Vartotojo avataras
Zenonas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Zenonas »

Ačiū, Jums taip pat sėkmės.

Visiems ramių Šventų Kalėdų

Su pagarba
Zenonas Langaitis
Kybartai-Kaunas
Vartotojo avataras
viktoras
Forumietis
Forumietis

Standartinė viktoras »

Na, man atrodo, kad visu laiku ir tautu mersas yra W123. Kuri daba su dideliu malonumu ir vairuoju 88888)
Vartotojo avataras
Zenonas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Zenonas »

Viktorai - labai sutinku.

Man teko vairuot dvi W123 - kaip firmos mašinas, darbo reikalais. 1992-1995 metais. Abi buvo dizeliai. Pirma 1978 kita 1982 metų gamybos.
Pirmoj dar starteris buvo valdomas patraukiant rankeneje šalia vairo. O variklio pašildymas - išorine nichromo vielos kaitinimo varža šalia variklio bloko. Tokia varžą ima labai didelę srovę iš akumuliatoriaus - tad žiema, kada šala 20-25 C, masinas laikem garaze. Dideli šalčiai visų senų dizelių priešas.
O šiaip tai malonumas - 123 mersas sunkus, plaukia kaip laivas.
Kelionė per visa Lietuva - smulkmena. Patikimumas fantastiškas (ypač dizelių)

REKLAMA - Kaune tik mersedesus labai labai senai ir puikiai remontuoja Lazaičių šeimyna adresų Pakraščio g. 104. (važiuoklė ir smulkus kėbulo remontas). Kreipkitės - nenusivilsit. Visi senieji kauno MB žmonės juos puikiai žino.