Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
Moderatoriai:tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
O girtis tikrai neturiu kuo. Visiems mano pirktiems MB pirkimo metu buvo 8-10 metų. Bet jei MB buvo 10 metų tvarkingai eksplotuotas Vokietijoj - jį dar 10 metu galima be didelių išlaidų TVARKINGAI eksplotuot Lietuvoj. Kas yra praktiškai įrodyta daugelio mano pažįstamų ilgamete patirtim. (tik vėlgi primenu, kad mūsų karta 1950-1960 gimimo)
Priimkit mano prisistatymą kaip Mercedes Benz kompanijos reklamą. Jie tikrai to verti.
gal tie mersai senesni ir geri buvo, tačiau tie, kurie buvo gaminami apie 2000-2005mm didelio susižavėjimo nekelia tiek išvaizda, tiek kokybės atžvilgiu.
Neieškokit problemų, kur jų nėra. Atsisakykit stereotipų. Leiskit parodyt žmonėm save, savo požiūrį, tuo labiau prisistatymo temoje. Kiekvieno žmogaus buvimas yra unikalus.
Sėkmės jums, Zenonai.
Man teko vairuot dvi W123 - kaip firmos mašinas, darbo reikalais. 1992-1995 metais. Abi buvo dizeliai. Pirma 1978 kita 1982 metų gamybos.
Pirmoj dar starteris buvo valdomas patraukiant rankeneje šalia vairo. O variklio pašildymas - išorine nichromo vielos kaitinimo varža šalia variklio bloko. Tokia varžą ima labai didelę srovę iš akumuliatoriaus - tad žiema, kada šala 20-25 C, masinas laikem garaze. Dideli šalčiai visų senų dizelių priešas.
O šiaip tai malonumas - 123 mersas sunkus, plaukia kaip laivas.
Kelionė per visa Lietuva - smulkmena. Patikimumas fantastiškas (ypač dizelių)
REKLAMA - Kaune tik mersedesus labai labai senai ir puikiai remontuoja Lazaičių šeimyna adresų Pakraščio g. 104. (važiuoklė ir smulkus kėbulo remontas). Kreipkitės - nenusivilsit. Visi senieji kauno MB žmonės juos puikiai žino.