Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Lincoln Mark V

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
babauzis
Forumietis
Forumietis

Standartinė babauzis »

bet amerikonas jau per daug tata tssr o dabar usa ,nu zinai tada as uz ussr sergu ,cia mano nuomone ,jau lietuveleja tiek amrikonizmo ,kad nu jau nu ,o kas uz :bravo:
efkiss
Naujokas
Naujokas

Standartinė efkiss »

sveikinimai su "teisingu aparatu"... :)
Paskutinį kartą redagavo efkiss 13 Gru 2008, 16:34, redaguota 1 kartą(us).
Ford 2.9 V6
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

babauzis rašė:]bet amerikonas jau per daug tata tssr o dabar usa ,nu zinai tada as uz ussr sergu ,cia mano nuomone ,jau lietuveleja tiek amrikonizmo ,kad nu jau nu ,o kas uz :bravo:
Už šitą kalbos jovalą gaunate mėnesį laiko poilsio Geltonojoje zonoje.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
pwxaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė pwxaz »

Kuo daugiau amerikiečiu tuo gražiau ir geriau :puiku: , aišku rusiška technika irgi nėra blogai kai ja prižiūrima :-)
Naujos detales automobiliams.
pwxazgarage@gmail.com
Moskvich 407 1958m
Moskvich 2140 (export) 1978m
869925755
869001566
Vilnius
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Buvau susižavėjęs amerikoniškais "laivais", bet tai kiek atslugo kai teko stebėti kaip Corvette variklis siurbia iš kanistro benziną... Per keleta minučių sudegė geras litras :shock: ir tai tik dirbant laisvom apsukom, vos keleta kartų pagazavus... Stebėjau lengvą sumišimą atsirandanti šeimininko veide :lol:
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Vartotojo avataras
uoksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė uoksas »

nezaboto rajumo varikliai, uzvedus kuro bake susidaro sukurys, kaip kad vonioj istraukus kamsti :D
pvaidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pvaidas »

Jeigu atmintis neklysta, šį Lincoln'o Mark V modelį Gorbačiovo laikais savo namų kieme laikė/vairavo S.Brundza. Kažkas panašaus buvo ir jo kolekcijos parodoje "Litexpo" pernai vasarą.
Linas P.
Forumietis
Forumietis

Standartinė Linas P. »

Vaidotas73 rašė:Buvau susižavėjęs amerikoniškais "laivais", bet tai kiek atslugo kai teko stebėti kaip Corvette variklis siurbia iš kanistro benziną... Per keleta minučių sudegė geras litras :shock: ir tai tik dirbant laisvom apsukom, vos keleta kartų pagazavus... Stebėjau lengvą sumišimą atsirandanti šeimininko veide :lol:
Jeigu tai sena Corvette, gal karbas blogai sureguliuotas. Mano nuomone kvaila galvoti apie degalu ekonomika, isigyjus Corvette. Gal i darba su ja vazinesi nuolat, arba i Akropoli plaunamu tapetu pirkti??? O tavo paminetam seimininku geriausia butu pasiulyti Hyundai Getz arba Kia Ceed :lol:
1968 m. Corvette, 427
1973 m. Corvette, 454
Linas P.
Forumietis
Forumietis

Standartinė Linas P. »

babauzis rašė:bet amerikonas jau per daug tata tssr o dabar usa ,nu zinai tada as uz ussr sergu ,cia mano nuomone ,jau lietuveleja tiek amrikonizmo ,kad nu jau nu ,o kas uz :bravo:
Cia kokia kalba?
1968 m. Corvette, 427
1973 m. Corvette, 454
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Linas P. rašė:
Vaidotas73 rašė:Buvau susižavėjęs amerikoniškais "laivais", bet tai kiek atslugo kai teko stebėti kaip Corvette variklis siurbia iš kanistro benziną... Per keleta minučių sudegė geras litras :shock: ir tai tik dirbant laisvom apsukom, vos keleta kartų pagazavus... Stebėjau lengvą sumišimą atsirandanti šeimininko veide :lol:
Jeigu tai sena Corvette, gal karbas blogai sureguliuotas. Mano nuomone kvaila galvoti apie degalu ekonomika, isigyjus Corvette. Gal i darba su ja vazinesi nuolat, arba i Akropoli plaunamu tapetu pirkti??? O tavo paminetam seimininku geriausia butu pasiulyti Hyundai Getz arba Kia Ceed :lol:
Na, nebūčiau toks griežtas, tas žmogus puikus mechanikas ir tikrai žinojo ką perka. Corvette Stingray yra 1979 metų, kokia tai neeilinė modifikacija... tiuninginės variklio galvutės, uždegimo sistema, dar kažkas... Reiks paprašyt, kad atidarytų čia temą ir viską papasakotų. Dabar kaip tik vyksta atstatymo darbai. Gal jau baigiam šį lyrinį nukrypimą :wink:
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com