Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

naktibaldas :)

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

tada kaip siulitum vw sciroccui 1.8 karbas ispesti daugiau arkliu?
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077
naktibaldas
Forumietis
Forumietis

Standartinė naktibaldas »

gazas69 rašė:tada kaip siulitum vw sciroccui 1.8 karbas ispesti daugiau arkliu?
pigiausias variantas imesti i ta shiroka 1,8 16v.. :D
o jei is idejos bombinant visgi karba..na cia daug keliu..tik reiktu tureti omenyje kad uzbombintas karbas taps laaaaaabai nebeekonomiskas:)
as kai jaunystej megdavau pazaist su ziguliukais...nu aisku..galiausiai viskas baigdavosi uzkaltu varikliu...bet apciuopiamu rezultatu buvau pasiekes tik variuodamas zirklioriais, siek tiek patobulines benzino siurbli ir su siek tiek pakreiptu veleneliu( pastarajam veiksmui jau prireike pagalbos)..:)
ai ties geriausias ziogo karbo tiuningas (tuo metu turejau '72m pirmuka) tai buvo uzmautas karbas nuo sestuko :D
cia suprantu kad gazas nori patikrinti mane.. :D nu pasikarotosiu dar karta..tikrai esu tik megejas;) bet jei nori damesti ag savo shirokui tai geriausias kelias bus mauti didesni karba(arba du karbus.tik bus sunku susinhronizuoti ju darba :? )...degimo kameros mazinimas, vidiniu komponentu lengvinimas bei balansavimas, zaidimas su fazem etc...
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

Na kuro sanaudos man nesvarbios, masina tik lauzimui... (autokrosui). Finansai labai suspausti,todel ka pasiulei pats tapati galvoju daryti... i korba sustatyti didesnius ziklerius, kolektoriu isblizginti iki blizgesio... bet va ant kiek padidinti ziklerius kad korburatorius neuzspringtu? perpilimai nera gerai...
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077
naktibaldas
Forumietis
Forumietis

gazas69 rašė:Na kuro sanaudos man nesvarbios, masina tik lauzimui... (autokrosui). Finansai labai suspausti,todel ka pasiulei pats tapati galvoju daryti... i korba sustatyti didesnius ziklerius, kolektoriu isblizginti iki blizgesio... bet va ant kiek padidinti ziklerius kad korburatorius neuzspringtu? perpilimai nera gerai...
na vien tik zirklioriais lauru nepelnysi...reiktu turbut pamastyt apie didesnio karbo statyma..nes uzsiriebines misini nieko gero nepasieksi..nes sudeginti daugiau kuro..reiks daugiau ir oro.
pas didesni karba bus didesnis "naudingasis pavirsius" kur benzas bus maisomas su oru taipogi bus galima daugiau pagaminti degaus misinio.
beje variklio kvepavimo paslinkimas ant zemesniu rpm ir smagracio islengvinimas (kas irgi veikia analogiskai) irgi duoda geru rezultatu:)
kaip suprantu krose matora reikia uzsukti iki dideliu rpm kur "gyvena arkliai" bet tuos arklius galima nusikelti ant zemesniu apsuku kas prailgins rezerva.
kiek zinau buna siame saite vienas zmogus(jei jis vis dar tebesilanko cia) kuriam tie visi "solexai ir delortai" yra hobiu hobis..ir kuris pametetu tikrai geru ideju tau..o ne musu shitie teoriniai isvedziojimai:)
as kalbu apie ebola;)
naktibaldas
Forumietis
Forumietis

ziuriu cia pas jus neiprasta konspiruotis 8) :D tad dedu ir as savo fizionomija su savo "oldtimeriu"... :D :D :D
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Djorge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Djorge »

ajajai savo nusikaltimo fotke idejai, taigi tamsta Kursiu Nerijos nac. parke (Juodkrantes krantineje) zole mindzioji ;-) pagaus tave instancijos nusikaltimo vietoje :D nu anyway sveikas 8)
Jezus
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jezus »

Sveikas prisistates! 8) Siaip tai tu man geriau esi zinomas is auto-tuning.lt forumo :wink:
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

Sveikinu prisistačius. Beje, ką bendro turi su ateiviais??? :lol:
naktibaldas
Forumietis
Forumietis

Socrat rašė:Sveikinu prisistačius. Beje, ką bendro turi su ateiviais??? :lol:
turiu kelis draugus is ju rato :D
naktibaldas
Forumietis
Forumietis

Jezus rašė:Sveikas prisistates! 8) Siaip tai tu man geriau esi zinomas is auto-tuning.lt forumo :wink:
na taip...as ten irgi bunu..deja paskutiniu metu tame forume pradejo lankytis kazkokie nesubrendeliai... :?