Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

gatves pradziamokslis

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Djorge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Djorge »

Paulius43 rašė:
Raimis rašė:
kitoks rašė:"taburete" ir afrikoj "taburete".
O ką turi omeny? Aš girdėjau kad "taburetėm" vadina senesnės laidos Gelendewagenus (MB visureigius)- dėl jų kampuotų formų.
Greiciau jau karstas arba saldytuvas...
na saldytuvas arba seifas, cia apie Volvas 2**, 7** ir 9** seriju.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Raimis rašė:
O ką turi omeny? Aš girdėjau kad "taburetėm" vadina senesnės laidos Gelendewagenus (MB visureigius)- dėl jų kampuotų formų.
girdejau "taburete" vadinamas golf'as. kodel "taburete" ? nes kietas kaip "taburete". apibudindamas savo saab sakau "taburete", nes ano pakaba kieta ir vaziuodamas gali visus kelio nelygumus suskaiciuoti.
Vartotojo avataras
Djorge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Djorge »

kitoks rašė:
Raimis rašė:
girdejau "taburete" vadinamas golf'as. kodel "taburete" ? nes kietas kaip "taburete". apibudindamas savo saab sakau "taburete", nes ano pakaba kieta ir vaziuodamas gali visus kelio nelygumus suskaiciuoti.
na bet uztat gali varikli turbinini pagal paskirti naudoti, o tie pas ka pakabos minkstos pvz. 9-5 jau negali .
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Djorge rašė:
na bet uztat gali varikli turbinini pagal paskirti naudoti, o tie pas ka pakabos minkstos pvz. 9-5 jau negali .
kiekviena lazda turi du galus, bet as anksciau ar veliau planuoju isigyti
9-5 :)