na saldytuvas arba seifas, cia apie Volvas 2**, 7** ir 9** seriju.Paulius43 rašė:Greiciau jau karstas arba saldytuvas...Raimis rašė:O ką turi omeny? Aš girdėjau kad "taburetėm" vadina senesnės laidos Gelendewagenus (MB visureigius)- dėl jų kampuotų formų.kitoks rašė:"taburete" ir afrikoj "taburete".
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
gatves pradziamokslis
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Djorge
- Forumietis

-
kitoks
- Forumietis

girdejau "taburete" vadinamas golf'as. kodel "taburete" ? nes kietas kaip "taburete". apibudindamas savo saab sakau "taburete", nes ano pakaba kieta ir vaziuodamas gali visus kelio nelygumus suskaiciuoti.Raimis rašė:O ką turi omeny? Aš girdėjau kad "taburetėm" vadina senesnės laidos Gelendewagenus (MB visureigius)- dėl jų kampuotų formų.kitoks rašė:"taburete" ir afrikoj "taburete".
-
Djorge
- Forumietis

na bet uztat gali varikli turbinini pagal paskirti naudoti, o tie pas ka pakabos minkstos pvz. 9-5 jau negali .kitoks rašė:girdejau "taburete" vadinamas golf'as. kodel "taburete" ? nes kietas kaip "taburete". apibudindamas savo saab sakau "taburete", nes ano pakaba kieta ir vaziuodamas gali visus kelio nelygumus suskaiciuoti.Raimis rašė:O ką turi omeny? Aš girdėjau kad "taburetėm" vadina senesnės laidos Gelendewagenus (MB visureigius)- dėl jų kampuotų formų.kitoks rašė:"taburete" ir afrikoj "taburete".
-
kitoks
- Forumietis