Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

degimas IŽUI

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Dodis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dodis »

Autocrossess1 rašė:Esu 12V sistemai pasidaręs su holo davikliu. Bet taippogi mane ir domina kaip padaryti ir ant 6V.
Darei vieno cilindro varikliui ar dviejų ? Ir kokią darei plokštelę holo impulso pertraukimui, tiesią ar "drugelio" formos ?
DK
Dodis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dodis »

dainius.m rašė:Šiek tiek čia diskutuota apie tai http://forum.elektronika.lt/viewtopic.p ... sc&start=0
Čia daugiau kalbama apie tranzistorinį degimą ...jis skirtas nuimti nuo skirstytuvo kontaktų apkrova ir kibirkštį pastiprinti.
DK
Autocrossess1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Autocrossess1 »

Dodis rašė:
Autocrossess1 rašė:Esu 12V sistemai pasidaręs su holo davikliu. Bet taippogi mane ir domina kaip padaryti ir ant 6V.
Darei vieno cilindro varikliui ar dviejų ? Ir kokią darei plokštelę holo impulso pertraukimui, tiesią ar "drugelio" formos ?
Dariau 2cilindrų Ižui. Rytoj nufotografuosiu kaip esu padaręs.
Autocrossess1
Forumietis
Forumietis

Štai
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Xottabich
Forumietis
Forumietis

Standartinė Xottabich »

Pas mane ta pati mašinos sistema
http://www.youtube.com/watch?v=0i6J39UfxJE
Dodis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dodis »

Aišku :D Trečiasis variantas. Iškyla klausimas - ar nekaista komutatorius? Juk šiuo atveju jis turėtu uždelsti iškrova, kitaip sakant kibirkštis būna kai "užuolaidėlė" atidaro hola, o iškirpus dvi iš keturių "užuolaidėlių" , tarpas tarp likusių dviejų du kartus didesnis lieka. Sunkoka tiksliai suformuluot, bet kai pats darei, manau suprasi apie ka kalbu :D Beje, nuo ko degimo ritę statei ?

Maniškis variantas:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
DK
Autocrossess1
Forumietis
Forumietis

Babiną turėjau atliekamą nuo Fiat126 dviejų išėjimų. O dėl komutatoriaus, jokio temperatūros skirtumo nejaučiau, nors ir buvau pravaževes virš 50km be sustojimo.

Čia vienas naujas variantas --> http://www.youtube.com/watch?v=PqkxgxY- ... re=related
Vartotojo avataras
Xottabich
Forumietis
Forumietis

Standartinė Xottabich »

Dodis rašė:Aišku :D Trečiasis variantas. Iškyla klausimas - ar nekaista komutatorius? Juk šiuo atveju jis turėtu uždelsti iškrova, kitaip sakant kibirkštis būna kai "užuolaidėlė" atidaro hola, o iškirpus dvi iš keturių "užuolaidėlių" , tarpas tarp likusių dviejų du kartus didesnis lieka. Sunkoka tiksliai suformuluot, bet kai pats darei, manau suprasi apie ka kalbu :D Beje, nuo ko degimo ritę statei ?

Maniškis variantas:
Suprantu ką nori pasakyti. Buvo ir man iškilęs toks klausimas dėl tarpų ir komutatoriaus kaitimo. Bet pravažinėjau visą vasarą su tokia uždegimo sistema (nesustojant buvo iki 80km važiuota, reisuota Kaunas-Utena). Tiesa buvo pradžioje tik sumontavus visą sistemą po keliolikos km nusprogęs komutatorius, tada pakeičiau kitą ir kolkas jokių problemų. Uždegimo ritė nekaista (BOSH, ir taip sistema visa VW) komutatorius pasodintas ant nemažo radiatoriaus. Žiūrėsim kiek laikys viskas ateityje ;) Beje planavau daryti kaip tavo variante tokį skriejiką, bet kažkur skaičiau, kad reikia atkreipti dėmesį į naudojamą medžiagą jo, tad greičiau ir lengviau prisitaikiau originalų.
Vartotojo avataras
raimizz
Forumietis
Forumietis

Standartinė raimizz »

Galit parasyt linka ,kur butu daugiau apie elektroninius degimus iz motociklam, aprasyta buciau labai dekingas ieskau,bet nerandu :-)
Vartotojo avataras
raimizz
Forumietis
Forumietis

Standartinė raimizz »

tai nieks neparasysit :( ieskau pats bet nerandu...