Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jurijaus kolekcija

Čia talpinamos nuotraukos ir video informacija

Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai

TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

O Jūs kartais pasiskaitykit, kokie būna nekurių forumiečių komentarai po tokių prisistatymų. Tai tikrai "užmuša" bet kokį norą dalintis informacija ir toliau diskutuoti. Parašiau tai, ką ne sykį esu girdėjęs.
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Komentaru buna labai geru, todel kaip ir jau ne syki buvo mineta ir siulyta, foruma reikia apmokestinti, ir bus isvengta bereikalingu pasisakymu.
868338514
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Įdomu kas su tavimi nenorėjo bendrauti? Jeigu yra apie kažką rimta šneka manau nebūtu jokių problemų ir pasižiūrėti ir pasišnekėti. O jeigu tu įsivaizduoji, kad kažkam-neaišku kam pareiškus norą tik pažioplinėti kažkas turi gaišti laiką, paprastai tokios ekskursijos užmuša minimaliai 2-3 val., vedžioti tarp tvarkomu dalyku kur viskas išdėliota (ar išmėtyta) ir kartais labai ilgam laikui, ir dar neduok dieve paskui kažko pasigendi. Kam to reikia? Ir bendrai jeigu kažkas kažko nenori jis ir neprivalo elgtis pagal svetimus norus, čia jo teisė. Užsimanysiu aš dabar pasižiūrėti kaip tu gyveni, kur miegi, kur pėsčiom vaikštai, kaip ar galiu?Prirašiau ir pagalvojau, bereikalingas darbas. Daugiau kaip trisdešimt metų užsiimu geležim ir tokios problemos nematau nei Estijoj, nei Latvijoje, nei Lenkijoj ar dar kur, o tuo labiau Lietuvoje. O gal įsivaizduoji, kad tie patys broliai Pilotai (matai ką restauruoja) šnekės su tavimi apie K-750 ar kokį IŽ56? Jie paprasčiausiai apie juos nieko nenutuokia išskyrus bendrus dalykus, greičiausiai kaip ir tu apie jų restauruojamą techniką. Kad, vyktu kažkoks bendravimas turi būti bent minimalūs bendri interesai ar temos. Taip kad nėra čia ko vaidinti įsižeidusius. Dirbkit, domėkitės ir viskas su laiku bus. Sekmės darbuose.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
Linis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Linis »

Rudge dėjo kaip pirštu į akį.
Beveik viska mainau i DKW SB 250, 350 ir 500 dalis
Gryzau prie senojo numerio 8 657 81111
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Kadangi cia vien tik rimti zmones, as geriau patylesiu. Atsiprasau, kad sutersiau tema.
868338514
MERSEDESAS
Forumietis
Forumietis

Standartinė MERSEDESAS »

Čia nėra ko atsiprašinėti. Rudge teisus 100 procentų. Po tokių ekskursijų pasigendi ne tik dalių bet ir įrankių.
BMW 326
GAZ 21 58m.
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Atsigaukit zmones. Kas prasosi i kazkieno garaza? Man neidomu kur jis, man idomu, jei jau uzsiminei, pats eksponatas, bent nuotrauka ir jo istorija, restauravimo darbu eiga. Neikas cia pas nieka nesibrauna ir nieko nevagia. Kazkokiu nesamoniu prisigalvojat ir tiek. Pagal senbuvius- (cituoju) "jei neturi zundapo, dkw ar nsu reiskia tai tu nerimtas vyras". Sekmes diskutuojant.
868338514
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

boolidas rašė:Atsigaukit zmones. Kas prasosi i kazkieno garaza? Man neidomu kur jis, man idomu, jei jau uzsiminei, pats eksponatas, bent nuotrauka ir jo istorija, restauravimo darbu eiga. Neikas cia pas nieka nesibrauna ir nieko nevagia. Kazkokiu nesamoniu prisigalvojat ir tiek. Pagal senbuvius- (cituoju) "jei neturi zundapo, dkw ar nsu reiskia tai tu nerimtas vyras". Sekmes diskutuojant.
Nu neturiu nei Zundapo, nei BMW, bet nei iš vieno turinčio kolegos nesulaukiau nei ironijos, nei ignoravimo nuo pačių pirmųjų įsiliejimo į šį judėjimą akimirkų, greičiau atvirkščiai :D.
Pats ne taip supratai, ar interpretuoji pasakytas mintis. O iš esmės atsakė TVR: daug kas nenori dėt į forumą savo daugiau ar mažiau rimtų projektų kartais dėl neobjektyvių ar neišmanėliškų komentarų, kartais dėl užgautų ambicijų, kai dėl subjektyvaus vertinimo projektas traktuojamas kaip tiuningas ar perdarinys.
Vartotojo avataras
HeeRe
Forumietis
Forumietis

Standartinė HeeRe »

rudge tiesa sako. Zmogus kaupia patirti metu metus, o cia ateina kazkas ir sako parodyk, ismokyk. Tai tada veltui tie metai nueina... Patirtis neikainojama, o ar ja dalintis ar i kapus nusinesti cia kiekvieno reikalas. Reikia mokintis prie kitu prisitaikyti, tada gal ir pora patarimu duos.

Pazistu tikrai ne viena zmogu su gerom rankom ir jie vadovaujasi tik tokiu principu.

:idea:
Vartotojo avataras
valdas
Forumietis
Forumietis

Standartinė valdas »

Man atrodo, kad tu nesupratai Rudges, blogi principai pas tavo draugus :-) :wink: