Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

originali ,,old,, technika

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Senator
Forumietis
Forumietis

Standartinė Senator »

In LT.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
pulpitas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pulpitas »

čia dabar mada tokia pasidarė, nes taip lengviausia ir pigiausia "papuošti" mašiną negu sutvarkyt ar restauruot normaliai... Jeigu ne kasdienai, tai gal ir ilgiau laikys, bet jei ir lietuvišką žiemą teks kentėt tokiam automobiliui, tai kokios 2 žiemos ir visur bus kiaura :lol:
Vartotojo avataras
Masiniuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė Masiniuxs »

Vieni zmones dejuoja kad surudyjo o kiti praso kad padarytu surudijuse :D
Jaunasis senos technikos gerbejas :pionierius:
Vartotojo avataras
Masiniuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė Masiniuxs »

Dar :
Jaunasis senos technikos gerbejas :pionierius:
juozavas
Forumietis
Forumietis

Standartinė juozavas »

Man tai iš viršuj duoto linko tik 1-2 mašinos matosi su mintim ir skoningai padarytos, kitur visur kičas kažkoks..
Mano nuomone.
andrius324
JUODA ZONA
JUODA ZONA

Standartinė andrius324 »

Raimis rašė:Gyvųjų lavonų paradas. :neigiamai:

taisykles pac kuria ir jas laužo.o kitiem pudrina smegenis kad vat jus ižeidinejat ir t.t.. jau nevienas žada sutikes raimi jy gerai pamokyt atmokyt fiziškai..
Vartotojo avataras
blackGhotc
Forumietis
Forumietis

Standartinė blackGhotc »

Man pvz labai patinka, smagu jog bręsta, o gal ir subrendo naujas stilius, nauja mada. Juk vis tiek, tie žmonės kurie turi ir eksploatuoja seną techniką yra panašaus mastymo kaip ir tie kurie restauruoja senaus automobilius.
UninstallLight :)
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

blackGhotc rašė:Man pvz labai patinka, smagu jog bręsta, o gal ir subrendo naujas stilius, nauja mada. Juk vis tiek, tie žmonės kurie turi ir eksploatuoja seną techniką yra panašaus mastymo kaip ir tie kurie restauruoja senaus automobilius.
Visko yra, visko reikia, smagu, kad žmonės kažką daro, galų gale vienos tiesos ir nėra. Bet tai, kaip ir vien eksploatavimas (gal žmogus senu auto bulves turgun vežioja, nes neturi kitokio), neturi nieko bendro su senovinių automobilių autentiškumo puoselėjimu, atstatymu. Absoliučiai skirtingos filosofijos ir požiūriai. "Žiurkės" irgi yra tiuningas tik ironiškas, priešpastatytas ryškioms spalvoms, glotniam plastikui, naujam automobiliui ar kaiptik derinant viename automobilyje siekiama kuo didesnio kontrasto, bet jo esmė ta pati "aš kitoks - žiūrėkit į mane". Net ir senstelėjęs automobilis, jei toks pasirenkamas yra viso to show dalis. Pvz ta jetta būtų visiškai niekam neįdomi, o čia efektas pasiektas minimaliom priemonėm. Bet tai yra kas kita, nei, tarkim, automobilio restauravimas, kur akį traukia nebent pats objektas, bet jo atveju "žaidimo taisyklės" yra griežtos - gerai arba gerai ir be jokių interpretacijų, tad mados egzistuoja nebent objektų pasirinkime. Labai natūralu jei tokiame forume į tai nežiūrima palankiai ar tiesiog nesidomima ir keista jei kažkas tuo stebisi.
Vartotojo avataras
mindeeee
Forumietis
Forumietis

Standartinė mindeeee »

Reikia jaust toleranciją kitų žmonių nuomoniai, čia yra saviraiška žmogaus. Kaip čioperius darydami išreiškia save,taip ir čia.
Vartotojo avataras
Quattro'
Forumietis
Forumietis

Standartinė Quattro' »

andrius324 rašė:
Raimis rašė:Gyvųjų lavonų paradas. :neigiamai:

taisykles pac kuria ir jas laužo.o kitiem pudrina smegenis kad vat jus ižeidinejat ir t.t.. jau nevienas žada sutikes raimi jy gerai pamokyt atmokyt fiziškai..

Nu nieko sau :lol:
www.audiklubas.com/forumas

Ten,kur baigiasi asfaltas prasideda Rusija.