Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IŽ-350?

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Ačiū, ALBINAI203, už nuorodą. Praplėtei mano akiratį :labas: . Nors ir žinau, kad yra stebuklingasis Google, bet man nevisada sekasi su juo susitarti :oops:.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Nepavyko surasti, kokie yra Иж-350 stipinų matmenys :( . Gal kas turit kokių šaltinių?
Nuotraukoje stebulės, kurias turiu dabar. Galinė, kaip supratau/išsiaiškinau naršydamas forumą - Иж-49К. Stipinų skersmuo - 4 mm. Priekinė kaip ir Иж-49-ojo - stipinai 3,5x160 ir 3,5x216.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
valiusk
Forumietis
Forumietis

informacija

Standartinė valiusk »

Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Pasisekė surasti, kad Iž-350 buvo dažomi pagrinde juoda, smėline, mėlyna ir tamsiai žalia spalvomis. Gal kas galėtumėt įkelti nuotraukų, kaip atrodė mėlynos ir tamsiai žalios spalvos motociklai. Gal pavadinimus arba kodus tų spalvų kas žinote?
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Gaminti dažus pagal originalą brangu.Aš žadu dažyti 49-tą ARS 307 ZELIONY SAD dažais .Jie skirti LADA dažymui.Esu nudažęs M-72 tokiais,tik ten buvo MIP firmos dažai.
Vartotojo avataras
mantasfabas
Forumietis
Forumietis

Standartinė mantasfabas »

varamas rašė:Gaminti dažus pagal originalą brangu.Aš žadu dažyti 49-tą ARS 307 ZELIONY SAD dažais .Jie skirti LADA dažymui.Esu nudažęs M-72 tokiais,tik ten buvo MIP firmos dažai.
Nesuprantu kame cia tas brangumas pagal koda pagamintu dazai motociklai kainuoja apie 220lt uz litra dazai sikkens , bet juk dazai viena kart neverta dazyt neoriginaliai del 100lt skirtumo , tai tik mano nuomone . :-)
Perku motociklus senesnius nei 1960m ir ju dalis.
Moskva M1a 1951m
Izh 49 1954m
Jawa 353 1958m
Jawa 360 1967m
Viatka VP-150M
Peugeot 102
860937069
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Dažų kainas aš daugmaž žinau, bet dabar niekur nerandu pasižiūrėti, kaip atrodė tamsiai žalias Iž350 (atrodo, kad bus prie šios spalvos apsistota). Gal kas žinote, kokia to laikmečio technika dar galėjo būti dažoma tokia spalva? Suprantu, kad tiksliai atkurti dažų spalvą be konkretaus pavyzdžio neįmanoma, bet norėtųsi bent į tą pusę :?
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Galbūt tokia pati kaip ir Iž-49... Štai originali tamsiai žalia spalva.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Ačiū, TVR, :labas: . Dar truputis šviesos į mano klaidžiojimus :-) . O gal gali pasakyti, kokia juostelė - balta ar sidabrinė? Nuotraukoje šakė, kurią pats smėliavau. Juostelė buvo sidabrinė (ko, beje, nebeįmanoma įžiūrėti nuotraukoje:? ).
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Turiu tamsiai žalia spalva dažytą Kovrovec'ą. Spėju, kad atspalvis panašus arba toks pats. Nuotrauka yra mano susipažinimo temoje: http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t ... c&start=30
Deja, kompiuteriu perduoti tikslų atspalvį, ko gero, neįmanoma. Gal tiktų toks variantas- paimčiau dažų gamintojų „vėduoklę“ ir pabandyčiau patikrinti, kuris atspalvis labiausiai panašus į mano motociklo. Parašyčiau kodą.
Paskutinį kartą redagavo Raimis 29 Rgs 2010, 23:14, redaguota 1 kartą(us).
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!