Na tada tas ratas neturėtų būti chromuotas, nes šis motociklas gamykliškai buvo su lopšiu, tik deja aš jį jau gavau be jo. Geriau pasakykite, kaip tie ratai turėjo būti dažyti? Viena iš motociklo spalvų ar kaip nors kitaip? Ir kaip su stipinais, jie turėjo būt chromuoti, cinkuoti, ar dažyti? jei dažyti tai kokia spalva?
Beje, šiandiena eisiu į garažą dar patyrinėti ir pafotkinti, tai jei kokio nors mazgo, kuris gali būti neorginalus nesimato, tai pasakykite. Nufotkinsiu iš arčiau.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Iž Planeta 3 1977m. Remontas.
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Pyyle
- Forumietis

Re: Iž Planeta 3 1977m. Remontas.
Iž Planeta 3 (1977m.)
Riga 16 (1977m.)
Riga 16 (1977m.)
-
Ledūklis
- Forumietis

Špykiai cinkuoti, o ratlankis dažytas viena iš matociklo spalvų, dažniausiai ta, kuri tamsesnė (išskyrus tada, kai viena iš spalvų - juoda).
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
-
KiRmelius
- Forumietis

Variklio galva naujesnės planetos, o galinis ratas, tai nemanau, kad gamykloj taip dažytas, nelabai gražus man atrodė, čia kažkas vėliau jį padažinėjo. Spynelė grybauja manau dėl to, kad tiek raktas tiek pati spynelė padilę yra, raktas nesilaiko taip kaip turėtų, Ukmergėj neradau spynelės, todėl jungiklį įdėjau. Kiek žinau, tai nemažai ižų kenčia nuo šitos bėdos, iki manęs tas motociklas važinėjo su skuduru pakištu po raktu, kad tvirčiau laikytusi. Elektros instaliacija buvo sujungta taip, kad motociklas bent važiuotų. Planavau šitą ištaisyt, bet nebespėjau. Šiaip matau, kad į geras rankas motociklą perleidau, sėkmės, bus įdomu pažiūrėt kaip atgimsta.
Dar įdomu pasidarė, ar visi ižai iš gamyklos ėjo su karbiuratoriaus dangčiais? Retokai matau ižą su dangčiu.
Dar įdomu pasidarė, ar visi ižai iš gamyklos ėjo su karbiuratoriaus dangčiais? Retokai matau ižą su dangčiu.
Paskutinį kartą redagavo KiRmelius 08 Vas 2011, 21:36, redaguota 2 kartą(us).

-
dainius.m
- Forumietis

1977m. yra pereinami metai į naujasnias planetas trečias, tai todel budavo mišrunai, tai ir neaišku kaip turi būt, nes visokių variantų buvo tais metais 
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
-
Geodezininkas
- Forumietis

nes tuos dangčius užknisa kartais uždėjinėti, plūdę paspaudinėt patogiau. Pas mane jie išvis taip kreivai sueidavo....KiRmelius rašė:Variklio galva naujesnės planetos, o galinis ratas, tai nemanau, kad gamykloj taip dažytas, nelabai gražus man atrodė, čia kažkas vėliau jį padažinėjo. Spynelė grybauja manau dėl to, kad tiek raktas tiek pati spynelė padilę yra, raktas nesilaiko taip kaip turėtų, Ukmergėj neradau spynelės, todėl jungiklį įdėjau. Kiek žinau, tai nemažai ižų kenčia nuo šitos bėdos, iki manęs tas motociklas važinėjo su skuduru pakištu po raktu, kad tvirčiau laikytusi. Elektros instaliacija buvo sujungta taip, kad motociklas bent važiuotų. Planavau šitą ištaisyt, bet nebespėjau. Šiaip matau, kad į geras rankas motociklą perleidau, sėkmės, bus įdomu pažiūrėt kaip atgimsta.
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
-
Geodezininkas
- Forumietis

Beje kokie esminiai skirtumai tarp jupiter 3 ir planeta 3 ?
-
dainius.m
- Forumietis

Šeip kaip ir niekuo, 76 ir 77m. planetų aš dar nesutikęs buvau, manau turėtų ji atrodyt taip, bent jau taip atrodė jupiteriaiGeodezininkas rašė:Beje kokie esminiai skirtumai tarp jupiter 3 ir planeta 3 ?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
-
Geodezininkas
- Forumietis

stopas tik ne toks ir nuimti galai nuo duslintuvų. Pas mane jupiteris su chromuotais ratlankiais bet išskyrus lopšio jei gerai pamenu. Kaži ar galėjo būti tokia ratų kombinacija
.
-
uzas
- Forumietis

o kurio jupiterio buvo tokios galvutės su biški skersais aušinimo sparneliais, tokios apvalesnės, 3 ar 2, kažkaip atrodo kad 3 kažkurių eidavo tos apvalesnės. Ir gal kas tokias turit parduot?
-
KiRmelius
- Forumietis

Ar 77 metų ižai turėjo duslintuvų antgalius standarte? Pas pažystamą 72 metų planeta, duslintuvai su antgaliais, bet patys duslintuvai gerokai trumpesni, ant naujesnio uždėjus antgalius duslintuvai jau gerokai į galą išsikišę būtų. Ir garsas smarkiai skiriasi, senesnis daug garsiau dirba (arba ten kiauri duslintuvai)