Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

GAZ - 24 Volga 1983m. remontas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

Re: Keletas klausimų apie GAZ24

Standartinė pxaxuxlxixuxs »

dainius50 rašė:Na,konkreciai siame forume zmones dalijasi mintimis apie tai,kaip laiko suzalotus automobilius prikelt naujam gyvenimui,maksimaliai atkuriant gamintojo suteikta originalu vaizda.Jusu turimas auotomobilis,sprendziant is nuotrauku,yra maksimaliai originalus,autentiskas ir tuo paciu vertingas.Gaila ji butuz zaloti del trumpalaikiu tikslu.Aisku,tai jusu nuosavybe ir galite su ja daryti,ka tinkamas,bet dauguma sio forumo lankytoju masto kitaip.Zinoma,yra tokiu megeju,kurie is senu automobiliu daro visai kitokius daiktus,zemina,kisa garso aparatura,tiuninguoja ir pan,Yra net tokia laida per telika,ten tokie vaikinai is senu auto daro visokius monstrus,vadinasi ta laida"peep my bike" ar panasiai.Bet tai visai kita laisvalaikio rusis,kuri nera megstama siame forume.Bent as taip manau.
Pritariu. Tokią volgą reikia išsaugoti. Jei nori daryt saturday night ride, pirk uždrožtą volgą, iš kurios originalo jau neišeis padaryt. Jei kažką darysi iš šitos, bus kaip Raimis sakė. Grauši nagus vėliau. Patikėk. :-)
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
suinteresuotas
Forumietis
Forumietis

Standartinė suinteresuotas »

Na, pasiūlymai apie uždrožtą auto netinka, nes jei uždrožtų auto nenori žmonės restauracijai, kadangi daug kainuoja prikėlimas, tai ar manot, kad tobulinimas kainuos pigiau ? O šiuo atveju iš planuojamų perdarymų matyt, kad biudžetas siauras, todėl einama pigiausiu keliu - "tobulinant" dar geros būklės auto.
" Dar nėra taip buvę, kad kaip nors nebūtų“
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė pxaxuxlxixuxs »

suinteresuotas rašė:Na, pasiūlymai apie uždrožtą auto netinka, nes jei uždrožtų auto nenori žmonės restauracijai, kadangi daug kainuoja prikėlimas, tai ar manot, kad tobulinimas kainuos pigiau ? O šiuo atveju iš planuojamų perdarymų matyt, kad biudžetas tikrai siauras, todėl einama pigiausiu keliu - niokojant dar geros būklės auto.
O gaila... Tokią volgą tikrai reikėtų išsaugoti, arba atiduoti į geras rankas, kurios tai padarys.
Na, bet kitavertus kuo daugiau bus sugadintų, tuo vertingesnės taps išlikusios. :-)
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

Aš tikrai nežadu sankryžoje su Golfais gazuot. Aiškiai nurodžiau, jog orginalo žaloti nenoriu, išskyrus spalvą, ratus ir žemesnę važiuoklę (ji man kurkas gražesnė ir man patinka). "Drožti" jos tikrai neketinu... Biudžetas tikrai siauras, bet "ant durniaus" nieko tikrai niekas nedarys. Be to, sukišti krūvą pinigų man jaunam žmogeliui į pigų ir seną automobilį paprasčiausiai nėra reikalo. Pardavinėti jos tikrai nepardavinėsiu, nes tai yra senelio DOVANA ir savotiška relikvija.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

B3rzhas rašė:Aš tikrai nežadu sankryžoje su Golfais gazuot. Aiškiai nurodžiau, jog orginalo žaloti nenoriu, išskyrus spalvą, ratus ir žemesnę važiuoklę (ji man kurkas gražesnė ir man patinka). "Drožti" jos tikrai neketinu... Biudžetas tikrai siauras, bet "ant durniaus" nieko tikrai niekas nedarys. Be to, sukišti krūvą pinigų man jaunam žmogeliui į pigų ir seną automobilį paprasčiausiai nėra reikalo. Pardavinėti jos tikrai nepardavinėsiu, nes tai yra senelio DOVANA ir savotiška relikvija.
Pats sau prieštaraujat ir neklausot patarimų. Temą- į perdarytas. Gaila.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

dėl ratų jau apsispręsta. bus orginalai, tik su nikeliuotais gaubtais balta juosta ant padangų. gal žinot, kokie yra orginalūs padangų dydžiai?
mašina jau buvusi perdažyta, be to, jau ir dabar reikalauja kosmetinių kėbulo darbų.
dėl sužeminimo esu tvirtai apsisprendęs ir tikrai žeminsiu.
labai ačiū, kad bandot "atvest mane į protą", bet manau nelabai manęs suprantat ir tikrai gerbiu jūsų kritiką, tačiau pasilieku prie savo nuomonės. dažyti reikia, žeminti irgi. dėl ratų - kaip jau sakiau, paliekam orginalius, o visa kita irgi stengsimės kiek galima autentiškiau.
arunas_307
Forumietis
Forumietis

Standartinė arunas_307 »

Vienintelis dalykas, kurio siūlyčiau išvengti - tai sužeminimas, tokia mašina bent jau man sukelia susmukusios ir pavargusios įspūdį, be to, yra gerokai nepraktiška, kliūna už bet ko. Pažįstamas turėjo, tai net į garažą per 5 cm slenkstuką sunkiai perlipdavo, nekalbant jau apie įvažiavimus į kiemus ar važinėjimą žiemą.

A.
suinteresuotas rašė:1. Juodas stogas jau išeina iš mados.
3. Ką duos tas sužeminimas ?
Doncila
Forumietis
Forumietis

Standartinė Doncila »

Žinok šiame forume nelabai meksta "perdarymus" tai labai nesikrimsk.O del savo planu aš tai pritariu, jeigu žinai ko nori ir dar tuo labiau isivaizduoji koks bus galutinis rezultatas- tai šaunu.Mano pirmas perdarymas buvo kai man tik 18 buvo ir buvo tai-ZAZ968A, kuri beje mama padovanojo 18 gimtadienio proga :D -tai buvo prieš 18 metų.O jei turi svajone tureti automobili toki kaip nevisi-tai pirmin.Ir nematau aš nieko blogo ir tragiško iš tavo planu-atgal manau visada atgal sugražinsi.Sekmes darbuose ,jei reikia patarimo visada kreipkis.
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

arunas_307 rašė:Vienintelis dalykas, kurio siūlyčiau išvengti - tai sužeminimas, tokia mašina bent jau man sukelia susmukusios ir pavargusios įspūdį, be to, yra gerokai nepraktiška, kliūna už bet ko. Pažįstamas turėjo, tai net į garažą per 5 cm slenkstuką sunkiai perlipdavo, nekalbant jau apie įvažiavimus į kiemus ar važinėjimą žiemą.

A.
suinteresuotas rašė:1. Juodas stogas jau išeina iš mados.
3. Ką duos tas sužeminimas ?
nepriplosiu aš automobilio prie žemės :) tik truputį numesiu, kad neatrodytu kaip džipas. kadangi niekas taip ir nepasakėt originalių padangų išmatavimų, tai pats susižinojau: plotis 185 aukštis 7,35 dydis R14 - jei kam prireiktų :)

šiandien išsirinkau saloną iki pagrindų, išlupau linoliaumą :D ką siulytumėt daryti su automobilio grindimis? pigu ir praktiška variantą gal kokį žinot?
Vartotojo avataras
Sergej
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sergej »

na jai jau sugalvojaji daryt hot roda tai gali burt:
1) juoda matine spalva
2) R16 pobedos platinti balti ratlankiai
3) minimum chromo, tik bamperiai be gumines abdailos, ir priekine ''resotke''
4) kad butu idomiau gali imest i vidu apsaugos karkasa is vamzdziu(kazkas pardavinejo forume berots uz 500lt)
5) na ir suzemint apie 8-10cm, o tai padaryt nesunku: i prieki spiruokles nuo ford tranzit (gal reiketu biskeli patrumpint ir pagal kietuma parinkt), del galo ismesk pora lapu ir idek papildomas spiruokles ''atbojniko vietoj'', kad neplaukiotu kaip amerikonas
6) vietoj priekiniu sedyniu lopsio formos sport sedynes arba nuo imprezos, evos, ar civic CTRo , sutinku komforto nulis bet uz tat gan patogu ir jai kazdien nevazinet turetu but gan prikolno
7) del galo, na manau reiketu det suba kalonkes ir taip toliau...., cia jau jusu fantazijos skonio reikalas
8) del variklio palik sena
9) jai keisi 8 punkta siolaikiniu arba neduok deve bandysi spaust is seno virs 150ag, tai dar karta perziurek foruma, surast kas parduoda plastikinius sparnus , ir gamint dangcius su galinem durim is stiklo pluoksto kas turetu padet atsikratyt apie 200kg.

PS: jai nedaryciau savo gaz21 kazko tai panasaus i restauracija , tai igivendinciau sios punktus.