Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Moskvich 2140

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
pwxaz
Forumietis
Forumietis

Re: Moskvich 2140

Standartinė pwxaz »

Man bent pasiteisino esu visaip bandes dar su paprastu filtru jam nupjovus krastus iskart pastebejau , kad lengviau gazuojasi, tai todel ir nusipirkau grazesni.

Kas liecia karba tai jis yra paprastas su mazais zikleriais nuo 2101 nors sanaudos pakenciamos, nes pirmiau buvo kaskoks kitoks karbiuratorius tai galingumas buvo didesnis apie 30 % bet ir sanaudos 20 litru, o sureguliuoti nejo :D

O ar pats suvediai kolektoriaus/galvos kanalus. Manau tai nera pats lengviausias budas?
Naujos detales automobiliams.
pwxazgarage@gmail.com
Moskvich 407 1958m
Moskvich 2140 (export) 1978m
869925755
869001566
Vilnius
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

Ponas, aš jei jau rašau, vadinasi-darau :wink: Taip,suvesta, visi kanalai yra ir didinti, ir šlifuoti, nes su originaliais važinėti galima, bet kažko tikėtis-niekaip.Vien kolektoriaus kanalų šlifavimas man 6 val užtruko, apie galvą net nešneku...
Darbo tikrai yra, na, bet ko dėl savęs nepadarysi...
30 proc. didesnis galingumas-nerealu, karbas tau max 15 proc nieko kito nedarant gali pridėt.
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
smartas87
Forumietis
Forumietis

Standartinė smartas87 »

kisa rašė:30 proc. didesnis galingumas-nerealu, karbas tau max 15 proc nieko kito nedarant gali pridėt.
ziurint ant kiek geras pas ji tas 2101,gal jis vos velkantis pritaikitas ekonomiskumui,o isidejes koki nuo fordo 2.0 karba jis gauna tuos 30%
PERKU moskvich priekinio stiklo guma(senesnio modelio i kuria dedasi chromine juosta)
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

tai dėk tu kad ir nuo V6, bet jei kanalų praeinamumas mažas tai nedaug ir naudos bus :wink:
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925