Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

rambynas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

Sveikas prisijungęs. Šaunus auto :meile: . Galvojau kažkada apie tokį, tačiau, kaip kasdieninio negaliu įvaldyt, dėl kuro sąnaudų. O kaip oldtimeriui, tokiam aparatui mano garaze dar anksti...
Neformatas! :baninti?:
Vartotojo avataras
jonny
Forumietis
Forumietis

Standartinė jonny »

:D :D :D labas, labas, labai matytas mersas ir sawininkas, dziaugiuosi kad tawo aparatas dar nesugriuvo; kaip matai ir aš čia gyvenu tik neprisistatęs (bo neturiu oldtimerio tai bijau kad neišjuoktų :juokinga: ). Tiesa ir aš padariau garbę prieš 2mėn. visiems opeliams- 300 000 :!: Nu turbūt supratai kas aš toks.
Vartotojo avataras
uoksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė uoksas »

jo, masinyte nors ant eglutes kabink :puiku: kiek arkliu turi variklis ?
o tepalo radijatorius turi visos automatines dezes :wink:
SD21
Forumietis
Forumietis

Standartinė SD21 »

Sveikas prisijungęs... Gražus auto. Atrodo tikrai prižiūrėtas, tik va įmesk dar salono ir variklio foto, būtų įdomu ir tai pažiūrėt... O šiaip ką galiu dar pridurti... mesras yra mersas ::) malonių diskusijų forume.. Sekmes ::)
Vartotojo avataras
rambynas
Naujokas
Naujokas

Standartinė rambynas »

uoksas rašė:jo, masinyte nors ant eglutes kabink :puiku: kiek arkliu turi variklis ?
o tepalo radijatorius turi visos automatines dezes :wink:
Na kadangi tepalo radiatorius turi visos apd tai net nerasiau(jis integruotas i pagrindini ausinimo sistemos radiatoriu) :)
As turiu omeny variklio alyvos radiatoriu (imesiu jei rasiu foto kur matosi tas daiktas) Arkliu berods 185 kilovatu- 136, sukimo momento- 240Nm

Dedu dar pora notrauku (salonas nera toks nesvarus kaip atrodo- tiesiog blicas buvo naudojamas.)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
78' 280ce
Vartotojo avataras
rambynas
Naujokas
Naujokas

Standartinė rambynas »

jonny rašė::D :D :D labas, labas, labai matytas mersas ir sawininkas, dziaugiuosi kad tawo aparatas dar nesugriuvo; kaip matai ir aš čia gyvenu tik neprisistatęs (bo neturiu oldtimerio tai bijau kad neišjuoktų :juokinga: ). Tiesa ir aš padariau garbę prieš 2mėn. visiems opeliams- 300 000 :!: Nu turbūt supratai kas aš toks.
Labas, nu nesitikejau taves cia pamatyt :D Tai kaip opelis- stogo apdaila priklijavai ar apskritai lauk ismetei? :D :D Tai jonines greit ane? :D
78' 280ce
Vartotojo avataras
uoksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė uoksas »

ant vairuotojo sedynes matosi kad 300 000 buvo nuvaziuoti :D
masina turetu graziai atrodyt visais nuleistais langais :wink:
Vartotojo avataras
rambynas
Naujokas
Naujokas

Standartinė rambynas »

uoksas rašė:ant vairuotojo sedynes matosi kad 300 000 buvo nuvaziuoti :D
masina turetu graziai atrodyt visais nuleistais langais :wink:
Sedynes butu atlaikiusios tuos 300kkm, bet buvo nepriziurimos, arba ne taip priziurimos, oda perdziuvo ir pradejo trukineti:(

O langai be remu + stoglangis labai smagus dalykas, vejas kaip kabrio, tik nebuna kada ir kaip visu 4 su ranka atidarinet/uzdarinet:)
78' 280ce
Vartotojo avataras
jonny
Forumietis
Forumietis

Standartinė jonny »

rambynas rašė:
jonny rašė::D :D :D labas, labas, labai matytas mersas ir sawininkas, dziaugiuosi kad tawo aparatas dar nesugriuvo; kaip matai ir aš čia gyvenu tik neprisistatęs (bo neturiu oldtimerio tai bijau kad neišjuoktų :juokinga: ). Tiesa ir aš padariau garbę prieš 2mėn. visiems opeliams- 300 000 :!: Nu turbūt supratai kas aš toks.
Labas, nu nesitikejau taves cia pamatyt :D Tai kaip opelis- stogo apdaila priklijavai ar apskritai lauk ismetei? :D :D Tai jonines greit ane? :D
..pasaulis mazas :D o stoga tai priklijawau, wisa sawaitgali paaukojau, o dėl merso tai dar bagažinės turinį pamiršai nufotografuoti :D Kas liecia Joninių klausimą tai manau dar sukontaktuosim kitaip :geriam:
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

As dabar rezgu savo tautoveze pakeisti i MB butent toki... Teisinga auto turi :taika:
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077