Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
Moderatoriai:TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Algis 638 rašė:pas mano drauga toks pats lopšys ant MT-10 , tai tikriausiai čia orginalus .
Neklaidink žmogaus, aiškiai matosi, kad lopšys yra ural motociklo, kaip ir ratai, kuriuos tu atpažinai. Neveltui Raimis patylėt liepė.
Autoriui įdedu lopšio foto, koks turėtų būti.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
Nepykit jei pasirodys kvailas klausimas jūsų akimis nes dar esu "žalias" šiame reikale, bet kaip tuomet patekti į bagažine? Ar tuomet sėdynės atlošas buna atlenkiamas?
O kaip dėl duslintuvų? "Darinux" įkeltose foto jie irgi atrodo vienodo ilgio, ar čia tik man taip atrodo?
Pradedantis rašė:Nepykit jei pasirodys kvailas klausimas jūsų akimis nes dar esu "žalias" šiame reikale, bet kaip tuomet patekti į bagažine? Ar tuomet sėdynės atlošas buna atlenkiamas?
O kaip dėl duslintuvų? "Darinux" įkeltose foto jie irgi atrodo vienodo ilgio, ar čia tik man taip atrodo?
Taip, sėdynė atsilošia. O duslintuvai, nors nelabai ir matosi tavo foto, bet kiek matau, tai originalūs.
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
Duslintuvai orginalus tik tiek kad prie lopsio dėdavosi trumpas, aš pas save kadangi neturiu lopšio tai irgi užsidėjęs abu ilgus kad vienodai atrodytų.
Geodezininkas rašė:Duslintuvai orginalus tik tiek kad prie lopsio dėdavosi trumpas, aš pas save kadangi neturiu lopšio tai irgi užsidėjęs abu ilgus kad vienodai atrodytų.
Pas MT-10 ir beveik visus kitus opozitus (nekalbant apie tuos, kur išvis tik vieną turėjo) abu duslintuvai buvo vienodi. Neįsivaizduoju kaip atrodo MT-10 trumpasis duslintuvas..
O pas motociklą kaip ir minėjo neoriginalūs ratai, lopšys, karbiuratoriai (iš to kas matosi).
Manajam MT-11 irgi abu duslintuvai originalus ir vienodo ilgio. Ir isties neteko matyt su trumpu vienu duslintuvu nei senuju, nei naujesniu Dnepr'u. Bet gal as irgi klystu...
aukor rašė:Manajam MT-11 irgi abu duslintuvai originalus ir vienodo ilgio. Ir isties neteko matyt su trumpu vienu duslintuvu nei senuju, nei naujesniu Dnepr'u. Bet gal as irgi klystu...
Turbūt teks persiprašyti už klaidinimą. Dabar pats pavarčiau knygučių, tai dabar galvoju kad pas mane buvo kažkas priburta. Arba buvo uždėtas perėjimas į vieną duslintuvą. Kaip suprantu tokie buvo?Tik vat jau nebepamenu ar buvo pridėtas kažkoks trumpas ar buvo tik uždėta alkūnė kad per vieną duslintuvą eitų. O visalaik maniau kad turi būt viens ilgas o kitas mažas .
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.