Nuotraukoje Citroen 11CV 1946m,Socrat rašė:Gal ne..kitoks rašė: taip, rode per zinias - jie grizta is peterburgo atgalios per Lietuva i prancuzija. kitais metais zada vaziuoti i kinija... yra norinciu sudalyvauti ?Gaila automobilio. Citroen forume, kiek teko girdėt, tai visi irgi žino tiek, kiek matė per teliką. Daug kam teko su jais prasilenkt, tik tiek, mano žiniomis. Ir pro mano namus pravažiavo vakar visa virtinė 2CV. Bet kažkokie purvini, su skaičiais ant durų, kaip kad lenktynėm kokiom būtų ruošti. Nuotraukoje Citroen Traction Avant.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Citroen DS 50-metis, Citrinos klubo 5-metis
Moderatorius: Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Naujokas
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Tikrai teisingai patikslinai. Citroen Traction Avant 11.WANDERER rašė:Nuotraukoje Citroen 11CV 1946m,Socrat rašė:Gal ne..kitoks rašė: taip, rode per zinias - jie grizta is peterburgo atgalios per Lietuva i prancuzija. kitais metais zada vaziuoti i kinija... yra norinciu sudalyvauti ?Gaila automobilio. Citroen forume, kiek teko girdėt, tai visi irgi žino tiek, kiek matė per teliką. Daug kam teko su jais prasilenkt, tik tiek, mano žiniomis. Ir pro mano namus pravažiavo vakar visa virtinė 2CV. Bet kažkokie purvini, su skaičiais ant durų, kaip kad lenktynėm kokiom būtų ruošti. Nuotraukoje Citroen Traction Avant.
Neformatas! 

-
- Naujokas
[quote="Socrat"][quote="Nedas"][quote="Socrat"]
Tai kad tiuningas, man atrodo. :lol:[/quote]
ne tai ne tiuningas, taip ir turi buti...[/quote]
Man irgi kilo tokia mintis, bet peržiūrėjau visą savo archyvą, + Grumlino saitą, tai visur be šitos puošmenos, tai ir padariau tokią prielaidą. Iš kur žinai, kad yra kitaip?[/quote]
tiksliai negaliu pasakyti kodel pas vienus yra, pas kitus ne. taciau matau kad toki "navarota" turi nemazai DS'u. pasizvalgyk: www.webmycar.com
Tai kad tiuningas, man atrodo. :lol:[/quote]
ne tai ne tiuningas, taip ir turi buti...[/quote]
Man irgi kilo tokia mintis, bet peržiūrėjau visą savo archyvą, + Grumlino saitą, tai visur be šitos puošmenos, tai ir padariau tokią prielaidą. Iš kur žinai, kad yra kitaip?[/quote]
tiksliai negaliu pasakyti kodel pas vienus yra, pas kitus ne. taciau matau kad toki "navarota" turi nemazai DS'u. pasizvalgyk: www.webmycar.com
-
- Forumietis
-
- Naujokas