Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Foreigner

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Re: Foreigner

Standartinė Tomše »

slynikas rašė:Mano žiniomis neoriginalus cilindras ir galva (nuo Minsk gamybos motociklų), taip pat, jei neklįstu, priekinių amortizatorių apsaugos, prie kurių tvirtinasi priekinė lempa (dovanokit, nepamenu, kaip tos dalys vadinasi :oops: )
Taip grupė neorginali, nes ji yra nuo Minsko darbo variklių.
elidijus899
Forumietis
Forumietis

Standartinė elidijus899 »

Foreigner rašė:Dėkui už komentarus ir už priemimą. Tapau ligonis.... Per šiuos 2012 metus nusipirkau 4 motociklus(IŽ Jup 5 neminėsiu)...ir dar esu porą nužiurėjęs ateinančiu laiku....
Pristatysiu.- Jawa 634 1976 metų. (bakas,duslintuvai neorginalūs),bet stovis geras.

-Minsk' 1973 metų. Užsilaikęs po storu dulkių ir kitų šiukšlių sluoksniu. Trūksta rankenėlių,trosų. Jau dabar jam renku detales.

Visai neseniai nusipirkau Iž Jupiter 2K, 1968 metų. Šiuo pirkiniu esu labai patenkintas,nes išėjo už gerą kainą nupirkti ir dėl to,jog jis "kilmingas". Išskyrus duslintuvus ir cilindrus su galvomis,visas originalus (cilindrus ir galvas turiu).

Kovrovec'ą, Minsk'ą ir Iž'a artimu laiku pradėsiu tvarkyti,kad gerai važiuotų , o po to,kad atrodytu lyg nauji. Tam kartui tiek :)
Kazkur man ta jawa matyta :D
Vartotojo avataras
Juozasretro
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Juozasretro »

volgą saugok,metai lekia greit.30 metų ne už kalnų.Liko jų mažai marijos ir švogerių Žemėj
širdyje restauratorius-mėgėjas,bet ne kolekcininkas.