Taip grupė neorginali, nes ji yra nuo Minsko darbo variklių.slynikas rašė:Mano žiniomis neoriginalus cilindras ir galva (nuo Minsk gamybos motociklų), taip pat, jei neklįstu, priekinių amortizatorių apsaugos, prie kurių tvirtinasi priekinė lempa (dovanokit, nepamenu, kaip tos dalys vadinasi)
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Foreigner
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
Tomše
- Forumietis

Re: Foreigner
-
elidijus899
- Forumietis

Kazkur man ta jawa matytaForeigner rašė:Dėkui už komentarus ir už priemimą. Tapau ligonis.... Per šiuos 2012 metus nusipirkau 4 motociklus(IŽ Jup 5 neminėsiu)...ir dar esu porą nužiurėjęs ateinančiu laiku....
Pristatysiu.- Jawa 634 1976 metų. (bakas,duslintuvai neorginalūs),bet stovis geras.
-Minsk' 1973 metų. Užsilaikęs po storu dulkių ir kitų šiukšlių sluoksniu. Trūksta rankenėlių,trosų. Jau dabar jam renku detales.
Visai neseniai nusipirkau Iž Jupiter 2K, 1968 metų. Šiuo pirkiniu esu labai patenkintas,nes išėjo už gerą kainą nupirkti ir dėl to,jog jis "kilmingas". Išskyrus duslintuvus ir cilindrus su galvomis,visas originalus (cilindrus ir galvas turiu).
Kovrovec'ą, Minsk'ą ir Iž'a artimu laiku pradėsiu tvarkyti,kad gerai važiuotų , o po to,kad atrodytu lyg nauji. Tam kartui tiek
-
Juozasretro
- Forumo rėmėjas

volgą saugok,metai lekia greit.30 metų ne už kalnų.Liko jų mažai marijos ir švogerių Žemėj
širdyje restauratorius-mėgėjas,bet ne kolekcininkas.