Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Moskvich M403 1963M.
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Laimius
- Forumietis

-
zarminas
- Naujokas

Re: Moskvich M403 1963M.
Pagirtinas optimizmas ir entuziazmas. Tikriausiai pirmą automobilį remontuoji ?M403 rašė:Yra dokumentai(rusiški).Dabar reik man informacijos apie si modeli kuo daugiau.Sorry bet darbas bus sustabdytas ant 2 men,nes reikia pinigu,kad viska pradet.Viska su laiku bus padaryta,tik nereikia skubet.
-
Arisimo
- Forumietis

Na manau visą gražumą pamatysi kai nusmėliuosi(kiek reikės virinimo), nes dabar tik rūdžių kalnas matosi
. Mano geriau atrodė, o kai nusismėliavo tai pakraupau, bet jau nebuvo kur trauktis. Pinigai už smėliavimą ir gruntavimą buvo sumokėti, tai dabar po truputėlį viriname skyles.
P.S. Kantrybės.
P.S. Kantrybės.
-
Geodezininkas
- Forumietis

man tai jis baisiai atrodo, kiaurų skylių dugne nesimato bet pagal skardų būklę ir paviršinį aprųdijimą atrodo ten pajudinus viskas pradės byrėti. O tai kur visos dalys jau nuardytos?
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
-
Geodezininkas
- Forumietis

Nematau troso valytuvų, turbūt jau elektriniai įstatyti. Jei nėr galimybės rusiškus dokumentus susitvarkyt, skamtelk, galiu šį tą pasiūlyt.
-
M403
- Forumietis

Sveikas, dalys yra saugiai nuimtos ir padetos i sandeli.Geodezininkas rašė:man tai jis baisiai atrodo, kiaurų skylių dugne nesimato bet pagal skardų būklę ir paviršinį aprųdijimą atrodo ten pajudinus viskas pradės byrėti. O tai kur visos dalys jau nuardytos?
-
M403
- Forumietis

Sveiki, na ka atejo laikas pazaisti su Moskvicum.
Siandien bandysiu valyt karbiuratoriu.
Siandien bandysiu valyt karbiuratoriu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Geodezininkas
- Forumietis

O kėbulą kur laikai ant lauko ar jau irgi saugiau perkėlei?M403 rašė:Sveikas, dalys yra saugiai nuimtos ir padetos i sandeli.Geodezininkas rašė:man tai jis baisiai atrodo, kiaurų skylių dugne nesimato bet pagal skardų būklę ir paviršinį aprųdijimą atrodo ten pajudinus viskas pradės byrėti. O tai kur visos dalys jau nuardytos?
-
M403
- Forumietis

Kolkas stovi lauke uzdenktas, nes nera vietos garaze(Geodezininkas rašė:O kėbulą kur laikai ant lauko ar jau irgi saugiau perkėlei?M403 rašė:Sveikas, dalys yra saugiai nuimtos ir padetos i sandeli.Geodezininkas rašė:man tai jis baisiai atrodo, kiaurų skylių dugne nesimato bet pagal skardų būklę ir paviršinį aprųdijimą atrodo ten pajudinus viskas pradės byrėti. O tai kur visos dalys jau nuardytos?
O tu karbiuratoriu esi atrestaraves? ir galetum foto imest.
-
Geodezininkas
- Forumietis

Karbams nieko nedariau kolkas, turiu naują.