Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tinkamo motociklo pasirinkimas
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.
Plačiau: Visos taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.
Plačiau: Visos taisyklės
-
boolidas
- Forumietis

-
jarukas89
- Forumietis

Re: Tinkamo motociklo pasirinkimas
geriau enklaysk isvis kas cia ka pataria,ne susimakaluosi visai,imk tai kas tau atrodo gerai ir grazu,
Motociklų variklių remontas
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/
-
Rudge
- Forumietis

Visiškai teisingai iš kokio 15-to karto gal pataikysi, o jei ne bandyk toliau.
Sekmės.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
-
jrjustys
- Forumietis

Pamonia esu girdejes, kad nelabai patvarus motocikai. Todel nepatarciau jo imt. P.S. Ne is vieno zmogaus esu tai girdejes.
Perku ivairias gaz 69 dalis, kaip tiltu reduktoriai, dantracia ir pan. Siulikit ka turit is gaz 69.
868772848
868772848
-
absurds
- Forumietis

Na, čia tas pat kaip ir su automobiliais
Tik va pirkti Fiata ar Subaru didelis skirtumas. O į ką patartumėte atkreipti dėmesį perkant moto, nes kaip ir sakiau pradžioje pirksiu paskui mokysiuosi vairuoti. Nesinorėtu pradžioje išmokti remontuoti o paskui vairuoti
Tikriausiai reiks rinktis geriausia (pagal stovi) ir biudžetą.
Tikriausiai reiks rinktis geriausia (pagal stovi) ir biudžetą.
Might I not then say 'Now I love you best'.
-
Raimis
- ekspertas

O aš esu girdėjęs, kad nėra nieko blogiau už Voschodą. Turiu abu- Voschodas mano pirmasis motociklas, su kuriuo daug nuvažiavau, beviltiška padėtis buvo tik tada, kai sprogo padanga. Panonią įsigijau nelabai seniai, bet esu labai patenkintas. Taigi- per daug nepasikliauk svetimom nuomonėm. Patirties internetu neįgysi.jrjustys rašė:Pamonia esu girdejes, kad nelabai patvarus motocikai. Todel nepatarciau jo imt. P.S. Ne is vieno zmogaus esu tai girdejes.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
jrjustys
- Forumietis

Tai zinoma. Manau daug ka lemia vaziavimo stilius.Raimis rašė:O aš esu girdėjęs, kad nėra nieko blogiau už Voschodą. Turiu abu- Voschodas mano pirmasis motociklas, su kuriuo daug nuvažiavau, beviltiška padėtis buvo tik tada, kai sprogo padanga. Panonią įsigijau nelabai seniai, bet esu labai patenkintas. Taigi- per daug nepasikliauk svetimom nuomonėm. Patirties internetu neįgysi.jrjustys rašė:Pamonia esu girdejes, kad nelabai patvarus motocikai. Todel nepatarciau jo imt. P.S. Ne is vieno zmogaus esu tai girdejes.
Perku ivairias gaz 69 dalis, kaip tiltu reduktoriai, dantracia ir pan. Siulikit ka turit is gaz 69.
868772848
868772848
-
Justas Urbonas
- Forumietis

-
rapsodija
- Forumo rėmėjas

Manau klausimas oldtaimerine tema, todėl gerb. kolegai absurds siūlau įsigyti retiems pasivažinėjimams IŽ-49. Tikrai nesigailėsite. Normaliai sutvarkytas motociklas patikimas. Svarbiausia-pats važiavimo procesas, o kokia aplinkinių reakcija!!!
Sėkmės.
Iž-49
Jeep Willys M38A1
Honda Super Magna
Vilnius; tel.: 8 698 74869
Jeep Willys M38A1
Honda Super Magna
Vilnius; tel.: 8 698 74869
-
Tadasss
- Forumietis

turejau Planeta 5, puse Lietuvos miestu is puse misku isvazinejau, jokios bedos nebuvo kile 
ech kad dar pakliutu tokia pat... (cia kalbu apie dazna vazinejima).
ech kad dar pakliutu tokia pat... (cia kalbu apie dazna vazinejima).
IŽ:56 - tai kažkas senai nauja