Malonu matyt, jog tema sulaukė susidomėjimo. Gavau ir asmeninių žinučių ta tema.

. Mano draugų tarpe visi jau kaip sakant "išaugo" iš tokių užsiėmimų ir dabar toks jaučiuosi truputį balta varna, kai tempiu kokį surūdijusį eksponatą matydamas jame vertę. Čia bendraminčių netruksta ir tai džiugu.
Dėl dažymo-nedažymo. Ne tas čia atvejis kai pvz. mašinos sparnas parudijęs ir gali privest padažęs ta vietą. Čia 70% ploto reikėtų tvarkyt, tad mano nuomone:
1 var. - nedarai nieko, užkoncervuoji ir pamiršti;
2 var. - tvarkai iš esmės kokybiškai, stengdamasis išlaikyti autentiškumą; - tą ir bandysiu padaryt, nebediskutuokim.
Prabėgęs šis moto apie 14.000km.
Įsigijimo kaina tegul lieka man, jei jūs nieko prieš. Aš parašysiu apie darbų kainas, kurių reikės.
Variklio kurt nebandžiau, nes kaip minėjau degimas surūdijęs, išrinktas, laidai nutraukioti. Nors kompresiją matavau, tai kaip ir normaliai. Apie 6-7atm. Knygelėje rašo turi būti ~7atm. Buvęs šeimininkas minėjo, kad stumoklius žiedus į pabaigą buvo keitęs.
Darbai buvo pradėti truputį ankščiau nei užvedžiau temą, tad dar kelis postus padarysiu.
Ardymo darbų kelios akimirkos.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.