Vėliau sekė sparnų uždėjimas ir juostelių klijavimas ant jų.
Galima sakyt visas jau surinktas , trūksta tik smulkmenų: stabdžių varlytės, keleivio rankenos gumos, poros 6v lempučių, bėgių kojelės gumos, pastatymo kojelės spyruoklės, gal dar kažko, ko nepamenu.
Sėdynė buvo nuvežta siūti pas meistrus, bet nesulaukus kol padarys, teko atsiimti ir patikėti šitą reikalą tėvukui.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
IŽ-56 1960m.
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Re: IŽ-56 1960m.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Nerijus_
- Forumietis

Per kiek laiko viska padarei?
Moteris už vairo, kaip žvaigždė danguje - tu ją matai, o ji tavęs ne.
-
aivaras.
- Forumietis

Kuo buvo dažoma grandinės apsauga ir pr. stabdžių lėkštė?
Jawa, Iž ir kitų moto dalys.
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=51228
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=51228
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Dalių krūvą gavau kovo pradžioj. Bet kaip žinia orai buvo tikrai nekokie, tai rimtus darbus pradėjau gavęs nusmėliuotas dalis ir atšilus orams, tai kažkur gegužės pradžioje. Baiginėju dabar. Darbai plius minus tik savaitgaliais vyko.Nerijus_ rašė:Per kiek laiko viska padarei?
Ratlankių dažais ir nulakuotaaivaras. rašė:Kuo buvo dažoma grandinės apsauga ir pr. stabdžių lėkštė?
-
Ledūklis
- Forumietis

Šaunuolis, dar vieną Yžą sutvarkei.
Spalva žiūrau panaši kokia aš vieną nudažęs, tik nesurinkęs. Koks spalvos pavadinimas? Pas mane tai LADA LOTOS BEIGE.
Tik juosteles reiktų geriau dažyt, klijuotos atrodo "netikrai".
Spalva žiūrau panaši kokia aš vieną nudažęs, tik nesurinkęs. Koks spalvos pavadinimas? Pas mane tai LADA LOTOS BEIGE.
Tik juosteles reiktų geriau dažyt, klijuotos atrodo "netikrai".
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Spalvos pavadinimo ir kodo nežinau, ne iš akies rinkau 
Na, aš asmeniškai nematau skirtumo ar klijuotos ar dažytos, visvien matosi tik iš labai arti žiūrint (nebent tik man, žabalam
)
Na, aš asmeniškai nematau skirtumo ar klijuotos ar dažytos, visvien matosi tik iš labai arti žiūrint (nebent tik man, žabalam
-
RPM
- Forumietis

Dažei akriliniais dažais? Juostelės gamintos ar komplektą pirkaisi? Dėl JAWA juostų viskas aišku, bet vat 56-to dar nemačiau prekyboje.
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Taip, dažai akriliniai. Litro vos vos užteko, kaikur iš tikro per mažai užpurkšta. Neperku juostų atskirai, perku plėvelės lapą ir jį susipjaustau juostelėmis.
-
bemis
- Forumietis

O kur perki plėvelės lapus?marjaxxx rašė:Taip, dažai akriliniai. Litro vos vos užteko, kaikur iš tikro per mažai užpurkšta. Neperku juostų atskirai, perku plėvelės lapą ir jį susipjaustau juostelėmis.
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras