Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
AarwisS
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
- Forumietis
Re: aarwiss - Arvydas
Vo kurkas iškiu, kad ir pats nepilnas Lietuvis:-) bet Lt aiškiau:-) ačiū laukiam kitų atsakymų:-)
-
- ekspertas
-
- Forumietis
Re: AarwisS
Jūs neteisus:-) pikapai būna su krovininiu kūzavu, su plasmase apdengta arba atvira, ju buna taip pat 3 ar tai 4 variantų, ilgų, trumpų, 4 durų, 2 durų, su atverčiamais bortais...Raimis rašė:NIVA įdomi, tik ji ne kabrioletas, o pikapas.
-
- Forumietis
O kabrioletai ar su modifikacijom buvo, vieni per visą stogo dalį tentas, kiti kip mano ir plius liukas, ir kaip mano:-)
-
- Forumietis
-
- Forumo rėmėjas
Re: aarwiss - Arvydas
Dailus tavo pirkinys, kažkuo akį traukia, ir numeriai tokie nomenklatūriniai, vos ne "Brazauskiniai"AarwisS rašė:Dar.
Gerbiu ir žaviuosi tokiu jaunimu, 10 balų, šaunuolis esi Arvydai

Perku Jawa 353 duslintuvus, alkūnes, ratlankių lankus
Traktorius: DT-20 1964
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
- Forumietis
Lėkštai čia pasakysiu, bet...
Mielai čia pasakėt, patikėkite man svarbūs tokie žodžiai, ypač tais atvęjais kai nuleidi rankas:-)
Mielai čia pasakėt, patikėkite man svarbūs tokie žodžiai, ypač tais atvęjais kai nuleidi rankas:-)
-
- Forumo rėmėjas
Esi jaunas, rankų niekada nenuleisk, 100 kartų apmastyk, išeitį visada rasi, turi ugnelės, tai ir rankų nenuleisiAarwisS rašė:Lėkštai čia pasakysiu, bet...

Perku Jawa 353 duslintuvus, alkūnes, ratlankių lankus
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
- Forumietis
JŪS VISIŠKAI TEISUS
kas gailistingiausia kad trūksta žinių, kaip apie elektros laidynus, karbiuratorius, kur net baisu prikišti nagus, kad dar baisiau nebūtų:-) o tokie dalykai kaip važuoklęs, rūdžių naikinimas, špakliavimas nėra baisūs, aišku ne idialiai bet imanoma, vėlgi, viskas lengva tai ka jau dariai, žinai....
kas gailistingiausia kad trūksta žinių, kaip apie elektros laidynus, karbiuratorius, kur net baisu prikišti nagus, kad dar baisiau nebūtų:-) o tokie dalykai kaip važuoklęs, rūdžių naikinimas, špakliavimas nėra baisūs, aišku ne idialiai bet imanoma, vėlgi, viskas lengva tai ka jau dariai, žinai....
-
- Forumietis
Volgos karbiuratorius ner labai sudetingas
Sekmes darbuose!

Sekmes darbuose!