Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Nauja pradžia. Opozitai.
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Re: Nauja pradžia. Opozitai.
...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
rimasnerimas
- Forumietis

Pavydėtinas kruopštumas! Dalys blizga, laiko ir pinigų negailima. Man tik spalvos gal keistokai sudėliotos. Būtent dėl to norisi kuo greičiau pamatyti bendrą darbo rezultatą. Tiesiog smalsu pamatyt kaip atrodys surinktas motociklas.
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Raudonąjam laidyną, kad mažiau išsiskirtų dariau pagal rėmo spalvą. Iškart dariau tris, nes laikas eina ir viskas užsimiršta. Dabar tektų vėl studijuoti schemas. Šiuo atveju, prie vieno komplekto laiko sąnaudos sugaištos trims, padaugėjo gal 20%. Laidai aptraukti termokembriku (senukuose didelis diametro ir spalvinis pasirinkimas).
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Veidrodžių stiklai buvo prąsti. Teko keisti. Todėl paieškojau ir padariau kažkiek naujoviškesnius. Išpjoviau sferinius veidrodžius (antrojoje nuotraukoje matosi, kad iš to pačio atstuno rodo plačiau).
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Teko pakeisti pajungimo kontaktus, nes ardant jų kniedijimą sutrupėjo nuo laiko pasenusi plastmasė. Panaudojau varžtus ir izoliacines plokšteles išardęs rele reguliatorių
Paskutinį kartą redagavo Kęstutis 57 27 Gru 2015, 15:22, redaguota 1 kartą(us).
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Turiu senus elektromechaninius vidurius, bet norėčiau sudėti kažką nekibirkščiuojančio, kažkokią elektroniką, kaip kintamos srovės generatoriuose. Gal patarsite?
-
Zhynys
- Forumietis

Sudiguglink kokią reguliatoriaus schemą nuolatinės įtampos generatoriui ir paprašyk seno elektroniko, kad į vidų įdėtų. Aš sau taip kintamos įtampos regiliatorių pasidariau.
Zhynys su K650 '70
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zhynys su K650 '70
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Prieš keletą dienų kai televizorius gązdino gręsiančiu potviniu, iškėliau savo kolekcijas ir motociklą į viršutinį garažą. Žamai gyvenantis kaimynas taip pat pas mane atvarė savo BMW R1200GS. Anksčiau ir aš apie tokį svajojau. Dar net nevaževęs, o tik pasėdėjęs ir pastumdęs supratau, kad jis man per didelis. Dabar jau nuleidau savo svajonių kartelę iki BMW F650GS arba CS. Maniškis, sunkusis M72 šalia BMW stovėdamas atrodo toks mažas ir menkas, kaip kad šalia jo pastatyti Minskelį. BMW svorio centras vos ne maniškio bako aukštyje.