KIEKVIENAM SAVO....pulpitas rašė:Tikrai gaila oldtimeriu. Nesuprantu sio ralio tikslo - restaruoji masina ir ja nuvarai kaip kuina?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Ralis Hamburgas - Šanchajus
Moderatorius: Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Kažkaip keistai čia skamba. Būtų tas pats jei ilgus metus statytum, puoselėtum namą su vaizdu į Vilniaus senamiestį, o galiausiai vistiek liktum gyventi bute, nes būtų gaila ištepti grindis ar sienas.pulpitas rašė:Tikrai gaila oldtimeriu. Nesuprantu sio ralio tikslo - restaruoji masina ir ja nuvarai kaip kuina?
Juk tam ir restauruojam automobilius, kad jie galėtų dar kartą išriedėti į gatves, dar kartą naujai atgimtų, kad mes, tų automobilių restauruotojai, pajustume malonumą vairuodami lygiai tokį automobilį kaip ir prieš 40 metų, kai jis tik nureidejo nuo konvėjerio.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
-
- Forumietis
Nu kaip cia jums pasakius, as kai restaruosiu savo masina tai saugosiu ir man uzteks tik vasara ir kitu metu laiku isvaziuot pasivazinet, o man visai patinka kai mano oltimeris stovi garaze, kada noriu nueinu, nuvalau dulkes, pasedziu jame ir man gerai, man smagu - ir patikekit taip priziurimo oldtimerio tikrai uzteks ilgam ilgiau nei tiems, kurie cia varo i Kinija... per bekeles, kalnus ir dykumas... Aisku, paziuret grazu, juk man neskauda del ju
Sekmes jums droziant oldtimerius

Sekmes jums droziant oldtimerius

-
- Forumietis
-
- Forumietis
Re: Ralis Hamburgas - Šanchajus
Siek tiek informacijos apie si rali(latviu kalba):Linas4 rašė:Sveiki, savaitgalį būnant Nidoje pavyko užfiksuoti keletą dalyvių, dalyvaujančių ralyje Hamburgas - Šanchajus. Kiek žinau, toliau jie juda Sankt- Peterburgo kryptimi, na o vėliau jų lauks ilga kelionė per Rusiją...
Maršrutā Hamburga – Kaļiņingrada – Rīga – Tartu – Pēterburga – Maskava – Ufa – Ulan–ude – Ulan-batora – Šanhaja plānots nobraukt 14 tūkstošus kilometru.
26. maijā no Hamburgas startējuši 85 cilvēki 42 automašīnās
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
man neatrodo, kad masinos butu restauruotos, zinoma, gal ir klystu... Kad pas mus 98% oldtimeriu puvenos, nereiskia kad zmones neprilaiko idealaus stovio masinu per desimtecius...
Beje, per Travel kanala pastoviai rodo viena laida kur chebra irgi duodasi su savo oldtimeriais po visa pasauli, kiek maciau, tai vazineja nuo aplink egipto piramidziu iki indijos..
Beje, per Travel kanala pastoviai rodo viena laida kur chebra irgi duodasi su savo oldtimeriais po visa pasauli, kiek maciau, tai vazineja nuo aplink egipto piramidziu iki indijos..
-
- Forumietis
Tarpinis finisas Rygoje:
-
- Forumietis
dar:
-
- Forumietis
dar:
-
- Forumietis
paskutine nuotrauka