Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Slynikas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Re: Arvis

Standartinė slynikas »

Arvis rašė:kokios problemos su varikliu?
Dar prie variklio nekisau ranku, pasiliksiu ji ant pacio galo :)
O siaip jam kazkoks sh... buvo atsitikes, keite alkunini velena, kiek teko girdeti, i nauja, dar kazka tvarke, bet vistik neuzvede. Tai taip ir stovejo jis gal nuo kokiu 85m. garazely :)
Reikes dar naujos cilindro galvos, nes ta susidevejus ir jau skyle padaryta per nauja. Nors man atrodo nera geros kompresijos del to, gal todel ir neuzvede.Plius itariu kad neviskas gerai su greiciu deze, nes kazkodel labai jau kleba uzvedimo kojele :? Na bet kaip bebutu varikli ziuresiu pati paskutini, pirmiausiai reikia viska perdazyti ir sudeti :)
Na o, kad tai daiktas geras as zinau :) man jis patinka :) dar esu viena Muraveika su senos kiaules snukiu nuziurejes, bet nenori parduoti bobute ir nežinau ar man jos tikrai reikia..Nenoriu per daug uzsiversti :)
Vartotojo avataras
Liutauras
Forumietis
Forumietis

Standartinė Liutauras »

Aš turėjau visą gerą Tulos variklį, buvo proga ir pagriebti visą Tulą, kuriai trūko poros lempų, rato ir kitų smulkmenų, dabar labai gailiuosi, kad nepaėmiau, o dalis variklio visas pardaviau, liko tik amortizatorius galinis...
Forume rašome lietuviškomis raidėmis. :Lietuva: Prisijunk ir TU !!!
Arvis
Forumietis
Forumietis

Arvis

Standartinė Arvis »

jei tik ta bobute sugalvotu parduot iskart pirk ta muravjeju :D labai geras aparatas , esu ir as toki turejes ...... 8) daug geru akimirku su juo esu patyres , bet viena kart i medi lupau su 5 keleiviais gale :roll: muravjejui sake luzo ..... :( dabar is jo yra bagis daromas ant vasaros galo gal jau bus baigtas......
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Arvis 11 Lie 2006, 17:17, redaguota 1 kartą(us).
stabdai????- gyvenimas be stabdziu geresnis....
Vartotojo avataras
Myka
Forumietis
Forumietis

Standartinė Myka »

Tamstos pasisakyma dar reikia gerokai pašifruoti, kad suprastum kas ką lupa, kam jau galas ir kas nulūžo.
Arvis
Forumietis
Forumietis

Arvis

Standartinė Arvis »

oj atleiskit :oops:
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Ne, ne toki as esu nuziurejes. Jis atrodo is priekio kaip Tula T200. :) Tik dar nežinau kas is jo like..variklis tai yra, kiek pamenu..ratai ir priekis irgi..Kiek originalus nežinau, nes niekur apie tokius nerandu informacijos :? na bet kaip bebutu, man jis ir paciam prie sirdies, nors ir nevisiskai originalus butu :)
Arvis
Forumietis
Forumietis

Arvis

Standartinė Arvis »

o yra jam dok? muravjejuose stovi tulu 200 cm3 varikliai , veni buna su klapanais kiti be.....
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

nežinau ar yra :) nebuvo tada laiko gilintis, pasake kad ne ir viskas. o per tokius karscius nera noro niekur vaziuoti. O kad tulos varikliai stovi tai zinau :) tiesiog tas muravejus tai senas ganetinai :)
o kas tie klapaneliai?
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Re: Arvis

Standartinė laurynas400 »

Arvis rašė:o yra jam dok? muravjejuose stovi tulu 200 cm3 varikliai , veni buna su klapanais kiti be.....
Tikrai tamsta, apie kokius klapanus Tulos 200 variklyje eina kalba?
Arvis
Forumietis
Forumietis

Arvis

Standartinė Arvis »

na matot musu kraste juos vadina klapanais , kitur esu girdejes kad " Eglutemis" na jie stovi paciame cilindre kuro isiurbimo kolektoriuje, tai tokios plokteles, jos yra naujesniuose tula 200 varikliuose