Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Aleksandras

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
aleksanderis
Forumietis
Forumietis

Standartinė aleksanderis »

Dekui Ramunai, pasimatysim spalio 14
Gaz-69
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Andrius rašė:Sedynes labai patogios :lol: .
Šiaip Aleksandras mano jaunesnysis broliukas :D
broliukas :?: O prie ko cia KGB :?: :?: :?: Andriau, nejaugi negirdejai, kad KGB nieko specifinio gaz 69 bazeje negamino. na, kai ka gamino, bet tikrai niekada nebande issiskirti is "minios". o gal as ko nežinau ?

prie to pacio: sveikas prisijunges aleksanderi. geru diskusiju :wink:
Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

kitoks rašė:
Andrius rašė:Sedynes labai patogios :lol: .
Šiaip Aleksandras mano jaunesnysis broliukas :D
broliukas :?: O prie ko cia KGB :?: :?: :?: Andriau, nejaugi negirdejai, kad KGB nieko specifinio gaz 69 bazeje negamino. na, kai ka gamino, bet tikrai niekada nebande issiskirti is "minios". o gal as ko nežinau ?

prie to pacio: sveikas prisijunges aleksanderi. geru diskusiju :wink:
Nežinant KGB ar Milicijos strūktūros, visų ne tik viešų, bet ir slaptų padalinių darbo ypatumų labai lengva apsigauti teigiant, kad automobilis negalėjo priklausyti šioms struktūroms.

Jei ši mašina buvo naudojama pvz pervežti kaliniams - tai logiška, kad vietoje tento buvo padaryta būda, kurią galėjo sumeistrauti bet kurio KGB padalinio ūkio skyrius.

Aišku čia tik mano iškelta prielaida, kaip ir Aleksandras pasakė - tai buvusio savininko istorija.
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Sveikas , Aleksandrai :!: Aš , KGB dėtas , būčiau įbombinęs ooot tokį :shock: variklį , kad joks liaudies priešas negalėtų pabėgt :roll: , o šiaip jau ką labai jau galima būtų tokiam ožiukui prigudravot :mastau: :nežinau: Sėkmės darbuose :!: