Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

KET pazeidimas ar nelabai ?

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Alexx
Forumietis
Forumietis

Re: KET pazeidimas ar nelabai ?

Standartinė Alexx »

augism rašė: 17 Lie 2025, 11:03 Esu girdėjęs, kad po langais dėl netvarkingos signalizacijos kaukiantys automobiliai apmėtomi kiaušiniais, kurie pridžiūva.
Sakė, labai padeda :D
Gal nelabai teiseta , bet kaip elgtis musu visuomenei ?
I e-policija apie signalizacija juk nepranesi...
augism
Forumietis
Forumietis

Standartinė augism »

Sveiki. Apie netvarkingą signalizaciją pranešti būtina.
Bėda kita. Policija atvažiuoja po pusės valandos, dar pusę valandą laiko laukia, kada ta signalizacija ims nevalingai kaukti, ir nesulaukę išvažiuoja. Va ta lieki nieko nepešęs. Lygiai tas pats su kaimyno lojančiais šunimis :)
Vartotojo avataras
Alexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė Alexx »

augism rašė: 29 Rgs 2025, 09:41 Sveiki. Apie netvarkingą signalizaciją pranešti būtina.
Bėda kita. Policija atvažiuoja po pusės valandos, dar pusę valandą laiko laukia, kada ta signalizacija ims nevalingai kaukti, ir nesulaukę išvažiuoja. Va ta lieki nieko nepešęs. Lygiai tas pats su kaimyno lojančiais šunimis :)
Istikro..
Pagal koki straipsni galima butu NUTLDYT kaimino be perstojo lojanti suni ? :galvoti:
kiekvienoje savivaldybėje atskirai yra patvirtintos triukšmo taisyklės, kurios numato, koks ir kokiu metu triukšmas yra toleruojamas, o koks jau laikomas nusižengimu ?
Voketijoje i tai ziurima lig gan greztai .
augism
Forumietis
Forumietis

Standartinė augism »

Aš kariavau. Rašiau pareiškimus, naiviai galvojau, kad vien tyrimo pakaks. Pakvies kaimynus į policiją apklausai ir susipras. Ne. Gavau gal tokius 4 atmestus pareiškimus, kol paskutinio metu policijos tyrėja pati nepaklausė, kodėl nekviečiu policijos. Tai va, padėjo. Loja naktį - kviečiu policiją. Jei pasiseka, ir šuo loja, policininkas beldžiasi į duris kaimynasm, sako, užsidaryki šunį. Ir tai padeda geriau nei 40 pareiškimų. O dar, kieme už 50 Eur pastačiau vaizdo kamerą. Nieko ji ten gero, bet kaimynai pamatė, ir moment suprato, kad šuns lojimą nesunkiai įrodysiu.
Va tokia mano istorija, bet niekam nepalinkėčiau kaimynų, kurie naiviai sako: "Katės bėgioja, tai ir loja šunelis, ką aš galiu padaryti..." :D
Vartotojo avataras
Alexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė Alexx »

augism rašė: 10 Spa 2025, 11:41 Aš kariavau. Rašiau pareiškimus, naiviai galvojau, kad vien tyrimo pakaks. Pakvies kaimynus į policiją apklausai ir susipras. Ne. Gavau gal tokius 4 atmestus pareiškimus, kol paskutinio metu policijos tyrėja pati nepaklausė, kodėl nekviečiu policijos. Tai va, padėjo. Loja naktį - kviečiu policiją. Jei pasiseka, ir šuo loja, policininkas beldžiasi į duris kaimynasm, sako, užsidaryki šunį. Ir tai padeda geriau nei 40 pareiškimų. O dar, kieme už 50 Eur pastačiau vaizdo kamerą. Nieko ji ten gero, bet kaimynai pamatė, ir moment suprato, kad šuns lojimą nesunkiai įrodysiu.
Va tokia mano istorija, bet niekam nepalinkėčiau kaimynų, kurie naiviai sako: "Katės bėgioja, tai ir loja šunelis, ką aš galiu padaryti..." :D
Na gal ne uz 50 € .. , bet rimtesnes vaizdo stebejimo sistemos padeda isiaiskinti ir su nesaziningais kaimynais ir su kitais ..nenorintis ramiai gyventi indivydais ..