Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Susitikimas gamtoje
Moderatorius: Moderatoriai
-
tomukas1990
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

Dar užsimuši, tai forumiečiams bėdos bustomukas1990 rašė:nu tai cia darysit ka nors ar tik kalbesit? As tai noreciau, pademonstruociau kaip salto atgal nuo kokio slaito padarauturbut but ziaurus vaizdas is sono
nes ten salto tai beveik galva zeme remiu ir ant koju praktiskai nenusileidziu
bet vistiek
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
tomukas1990
- Forumietis

-
laurynas400
- Forumietis

Antonio, atsivarai volgą (vietoj scenos) o aš generatorių atsivežu ir darom koncertus, tavo rinkimų sąrašo numeris kelintas?Fontanas rašė:Beje, jeigu toje gamtoje atsivežtumėte dyzelinį ar kitokį generatorių, iš rąstų sukrautumėte sceną su garso aparatūra, galėčiau suorganizuoti smagų koncertą miške.
Laukiu pasiūlymų
-
LaurynasC
- moderatorius

Joo, panašu, kad renginys gautųsi tikrai prašmatnus. Būtų galima media pakviest, idant reportažą apie oldtimeristus padarytų.
Vaizdialis: miško proskynoje dega laužas, aplink jį miega keli piliečiai. Likę draugiškai trypia aplink su naguotom šlepetėm ir traukia dainą apie Katašunį. Programos vinis - salto nuo šlaito. Deja, kaskadininkui koja slyst, sprandas triukšt.. Tada visi sušoka ir į kamerą paaiškina, kad anas žmogus buvo suaugęs ir pats už save atsako(-ė). Kaskadininkas išnešamas. Užsklanda
Aš dalyvauju
Vaizdialis: miško proskynoje dega laužas, aplink jį miega keli piliečiai. Likę draugiškai trypia aplink su naguotom šlepetėm ir traukia dainą apie Katašunį. Programos vinis - salto nuo šlaito. Deja, kaskadininkui koja slyst, sprandas triukšt.. Tada visi sušoka ir į kamerą paaiškina, kad anas žmogus buvo suaugęs ir pats už save atsako(-ė). Kaskadininkas išnešamas. Užsklanda
Aš dalyvauju
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
-
Pelyte
- Forumietis

LaurynasC rašė:Joo, panašu, kad renginys gautųsi tikrai prašmatnus. Būtų galima media pakviest, idant reportažą apie oldtimeristus padarytų.
Vaizdialis: miško proskynoje dega laužas, aplink jį miega keli piliečiai. Likę draugiškai trypia aplink su naguotom šlepetėm ir traukia dainą apie Katašunį. Programos vinis - salto nuo šlaito. Deja, kaskadininkui koja slyst, sprandas triukšt.. Tada visi sušoka ir į kamerą paaiškina, kad anas žmogus buvo suaugęs ir pats už save atsako(-ė). Kaskadininkas išnešamas. Užsklanda![]()
Aš dalyvauju
pavargau kariaut
-
laurynas400
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

LaurynasC rašė:Joo, panašu, kad renginys gautųsi tikrai prašmatnus. Būtų galima media pakviest, idant reportažą apie oldtimeristus padarytų.
Vaizdialis: miško proskynoje dega laužas, aplink jį miega keli piliečiai. Likę draugiškai trypia aplink su naguotom šlepetėm ir traukia dainą apie Katašunį. Programos vinis - salto nuo šlaito. Deja, kaskadininkui koja slyst, sprandas triukšt.. Tada visi sušoka ir į kamerą paaiškina, kad anas žmogus buvo suaugęs ir pats už save atsako(-ė). Kaskadininkas išnešamas. Užsklanda![]()
Aš dalyvauju
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
ryce
- Forumietis

-
Fontanas
- Forumietis

-
Aš už tokius kaskadinius renginius, tik man reikia iš anksto užsirezervuoti dieną. Medios net nebūtina, apie tokį renginį gandas per visą Lietuvą nuvilnys, apie gelezinį vilką, tiksliau ozį (gaz 69) ant kalno, pakalnėj likusi geležinė armija riaumoja... ir oldtimeristai dainuoja.
Jei žiauriai rimtai, tokio festivalio Lietuvėlėje dar nėra :/
Be laužų, kaskadininkų, dainų, kepto bizono ant lauzo, sriubos su šviežiais grybais iš miško, šaudymo iš medinių patrankų į pakeltus aitvarus, karšto alaus ir šaltų čeburėkų, reikia jūsų ir vietinių žvėrių.
Taip pat į renginį pakviesčiau Dzūkijos miškų fakyrus. Tad jeigu pasiilgote geros linksmos nuotaikos ir įspūdžių, netylėkite.
Jūsų balsas lemiamas
Jei žiauriai rimtai, tokio festivalio Lietuvėlėje dar nėra :/
Be laužų, kaskadininkų, dainų, kepto bizono ant lauzo, sriubos su šviežiais grybais iš miško, šaudymo iš medinių patrankų į pakeltus aitvarus, karšto alaus ir šaltų čeburėkų, reikia jūsų ir vietinių žvėrių.
Taip pat į renginį pakviesčiau Dzūkijos miškų fakyrus. Tad jeigu pasiilgote geros linksmos nuotaikos ir įspūdžių, netylėkite.
Jūsų balsas lemiamas