Nepykit, norėčiau įsikišti

. Neturiu tokių resursų, kad galėčiau paskaičiuoti reikalingą elektrovariklio galingumą kokiam tai vidaus degimo varikliui/kompresoriui - palikim tai kol kas šone

, tačiau bendrais bruožais nupiešiu, kaip aš viską įsivaizduoju.
1. Variklio/kompresoriaus paruošimas. Nuimame paskirstymo velenėlį. Tokiu būdu visi cilindrų vožtuvai bus pastoviai uždari ir atsidarinės veikiami vakuumo - kiekvienąkart stūmokliams leidžiantis žemyn (čia tik teorinės mano prielaidos). Oras įsiurbiamas pro išmetimo ir įsiurbimo angas, o išstumiamas per žvakių angas į jas įmontavus atbulinius vožtuvus ir suvedus į vieną išėjimą. Pagrindinis klausimas - tepimas. Ar būna variantų, kad siurblys būtų nepriklausomas nuo velenėlio?
2. Toliau - elektromotoras. Aš manau, kad Raimio pasiūlytas 11kw 970sūk/min motoras yra tinkamas variantas, nes galima jungti tiesiogiai, be perdavimo. Turint apie 1000sūk/min ir tokiu greičiu sukant, sakykim, 2,5 litro variklį kažkas jau išeitų

. Gal koks 1,5 kub.m/min
3. Toliau - jeigu ankstesni du punktai pasiteisintų. Smėliavimui jungti be resiverio - iškart į šaldytuvą ir t.t. Sumontuoti apsauginį vožtuvą (8-10bar ???).