Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Porsche356 ir Austin modeliu restauracija
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Black
- Forumietis

Kairėje pusėje tas toks mandras pašiltintas intarpas buvo labai neblogai išsilaikęs, o dešinėje - kažkada remontuojant truputį padegęs. Bet aš juos abu dėl šventos ramybės apvyniojau keliais sluoksniais lipnia juosta "Moment". Neoriginaliai, bet kas juos kada pamatys jeigu jie slenksčio viduje. Tiesa, tie galiniai vamzdigaliai buvo stipriai pašutę. Teko lopyti. O pati šildymo sistema nebuvo pilnai sukomplektuota ir man nebuvo tas uždavinys iškeltas.
-
kadafi
- Forumietis

'Neoriginaliai, bet kas juos kada pamatys jeigu jie slenksčio viduje. Tiesa, tie galiniai vamzdigaliai buvo stipriai pašutę. Teko lopyti. O pati šildymo sistema nebuvo pilnai sukomplektuota ir man nebuvo tas uždavinys iškeltas'
jau prasideda ... 'lietuviskas poziuris i darba' - jeigu nesimato tai nieko ir nedarom - o jeigu niekas neprase tai irgi pats nesistengs susikomplektuoti iki galo - ypac kaip yra ebay ir ivairus forumai dalim gauti.......
jau prasideda ... 'lietuviskas poziuris i darba' - jeigu nesimato tai nieko ir nedarom - o jeigu niekas neprase tai irgi pats nesistengs susikomplektuoti iki galo - ypac kaip yra ebay ir ivairus forumai dalim gauti.......
-
Black
- Forumietis

Ačiū, Kadafi, už pastabą, bet nesistenk priklijuoti man "lietuviško požiūrio". Užmesk akį, jeigu nesi labai užsiėmęs, į www.stodard.com ir susidarysi vaizdą apie 356 modelio detalių kainas. Turbūt nemanai, kad mano biudžetas leidžia daryti labdarą švedams?
-
rcepa
- moderatorius

-
Black
- Forumietis

-
rcepa
- moderatorius

-
Black
- Forumietis

Reikia internete ieškoti "English wheel". Paieškosiu ir atsiųsiu nuorodą. Ten prie jo (amerikietiškame puslapyje) dar visokių pribambasų yra. Vienas variantas - skarda planiruojama tarp dviejų plieno ratukų kurie yra skirtingo išgaubtumo pagal poreikį. Kitas variantas - pneumatinis plaktukas. Aš dar vieną (kitokį) prietaisiuką esu matęs Švedijoje ir turiu lankstinuką su foto. Pabandysiu nuskanuoti, žinoma, jei pavyks.rcepa rašė:Pats mini, kad formuojant skardas ir ,, norint daryti tikrai gražiai ir greitai reikalingas toks įrenginys, kuris vadinamas "anglišku ratu".
Gal galėtum plačiau papasakoti, kas tai per stebuklas? Koks jo veikimo principas?Kalimas?Gal foto atrastum??
-
Mix'az
- Forumietis

Man rodos žinau, prieš pusmetį gal, rodė per monstrų garaža, kaip ten su tokiu įrenginiu naudojant žmogaus jėga formuoja skardarcepa rašė:Pats mini, kad formuojant skardas ir ,, norint daryti tikrai gražiai ir greitai reikalingas toks įrenginys, kuris vadinamas "anglišku ratu".
Gal galėtum plačiau papasakoti, kas tai per stebuklas? Koks jo veikimo principas?Kalimas?Gal foto atrastum??
tikslios jo konstrukcijos nepamenu bet regis kažkas tokio:
1. rėmas
2. Judantys ratai
3. Skarda
Judinant skardą kuri yra tarp tų dviejų skritulių (juos veikia svoris tad jie sukasi labai sunkiai ir dėl galima formuoti įvairias formas) ir ją sukiojant, lankstant aukštyn žemyn ir t.t. yra formuojama skardos forma kurią norima išgauti.
Nereik būt genijum, kad suprastum jog tam reik nemažai patirties ir meistriškumo, nors šeip teko matyti ir mehaninį aparata su kuriuo lengviau ir greičiau išlankstyti bet dėl keliamo garso kuris adsiranda tam aparatui kalant per skarda galima likt ir be klausos....
Nu tikiuosi paaiškinau
P.s. jei ką nepykit dėl foto, pyrma kart dedu....
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Black
- Forumietis