Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

ein geryn :D
Vartotojo avataras
tomukas1990
Forumietis
Forumietis

Standartinė tomukas1990 »

Black rašė:Natūroje tas mano kūrinys atrodo gana masyviai - gal pasiteisins. Dar reikės kažkokį mobilų stovą gaminti, nes garaže vietos tiek nėra, kad galėtum rėmais apsistatyti.
tai kaip tu padarysi ta mobilu stova gad nejudetu ir kad butu mobilus???? :galvoti: nebent kokia skarda storesne privirinsi ir po to masinos ratu ant tos skardos uzvaziuosi tada bus gana mobulu ir stabilu :protingas: arba su vandeniu i kokias nors backas pilstyk bet nepraktiska :sninga:
prsivaigau man atrodo :balionelis:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Šitą aš jau apgalvojau - įbetonuosiu į grindis tokį rėmą su veržlėmis prie kurio reikalui esant galėsiu prisukti stovą arba dar ką nors :-) . O su tom bačkom Tomukas 1990 tu čia gerai sugalvojai :lol: .
Vartotojo avataras
tomukas1990
Forumietis
Forumietis

Black rašė:Šitą aš jau apgalvojau - įbetonuosiu į grindis tokį rėmą su veržlėmis prie kurio reikalui esant galėsiu prisukti stovą arba dar ką nors :-) . O su tom bačkom Tomukas 1990 tu čia gerai sugalvojai :lol: .
:protingas: bet tai paciam reik daryt jas, kad jos butu neaukstos, o zemos ir daug ploto uzimtu tai tada stabilu :dingau:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Rytoj pasižiūrėsiu savo metalo laužo resursus - gal ką rasiu. Bet tu teisus, stabilumas šiame reikale yra būtinas. Labai greitu laiku viską parodysiu viešai.
Vartotojo avataras
tomukas1990
Forumietis
Forumietis

OK lauksiu nes idimu pasidare :valgyti:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Montvydas rašė:ein geryn :D
Gal jau darei ką nors, o tai man nėra su kuo pasitarti. :( .
Vartotojo avataras
tomukas1990
Forumietis
Forumietis

Black, gal jau pasidarei pilna komplekta to aparato??
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Sekmadienį po pietų lėksiu :suo: pas tekintoją pasiimti padarytų ratukų... Iki tol dar kai ką reikia padaryti, nes ir man labai nekantru. Teisybę pasakius ne viskas taip paprasta kaip iš pradžių atrodo, bet eksperimentas vertas pastangų. Vėliau galima bus tobulinti. Taigi, sekmadienį vakare bus vaizdelis kažkoks.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Visą savaitgalį nuo ketvirtadienio įtemtai dirbau prie to geležgalio. Pagaliau galiu pasigirti kažką padaręs. Pasakysiu tiesiai šviesiai - galvojau, kad bus lengviau, o pasirodo yra daug dalykų kuriuos nėra taip lengva ir paprasta padaryti. Guodžiuosi tuo, kad tas mano pasigamintas daiktas vistik duoda rezultatą. Tai keletas foto.... ratukai padaryti gražiai, bet nelabai tikslus suleidimas, o pasirodo tai yra labai svarbu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.