Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Vykdomas projektas Projektas Bobber MT10
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
gedulis9
- Forumo rėmėjas

Re: Projektas Bobber MT10
Oooo)))super!!grazus darbas,pagirtina ir pavydetina,nu bet k 68 tai jau cia tikrai netinka.paliksit ar desit normalius?
mt11
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
-
Mazaspiktas
- Forumo rėmėjas

Paliksiu nes kitokiu neturiu, nors jie man nelabai patinka....gedulis9 rašė:Oooo)))super!!grazus darbas,pagirtina ir pavydetina,nu bet k 68 tai jau cia tikrai netinka.paliksit ar desit normalius?
-
gedulis9
- Forumo rėmėjas

Tai ateiti pasikeisi gal,vienas vargas su sitais...jei reiks duosiu patarimu ka det,keletas zmoniu kurie pasikeite i normalius,nei is tolo neziuri i situos,o gal ir patys kazkur susitiksim ar ka,paciupinesi rankena ka daro tikri karbai ir abejones isnyks)))
mt11
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
-
Mazaspiktas
- Forumo rėmėjas

kas su jais negerai, jei nesunku parasyk PM, aciugedulis9 rašė:Tai ateiti pasikeisi gal,vienas vargas su sitais...jei reiks duosiu patarimu ka det,keletas zmoniu kurie pasikeite i normalius,nei is tolo neziuri i situos,o gal ir patys kazkur susitiksim ar ka,paciupinesi rankena ka daro tikri karbai ir abejones isnyks)))
-
evris
- Forumo rėmėjas

Nera abejones, kad japoniski vakuuminiai geriau uz rusiskus nevakuminius. Tik va perdarymas reikalauja nemazai darbo ir igudziu. Galetum Geduli sukurt atskira tema ir iliustruoti visus zingsnius perdarymu, patarti kur ir ka isigyti, kaip reguliuoti, o ne tik sakyti, kad japonai geriau uz rusiskus. Manau, tokie patarimai padetu jaunimui ir ne tik jaunimui pasitvarkyti savo opozitus be didesniu varguMazaspiktas rašė:Paliksiu nes kitokiu neturiu, nors jie man nelabai patinka....gedulis9 rašė:Oooo)))super!!grazus darbas,pagirtina ir pavydetina,nu bet k 68 tai jau cia tikrai netinka.paliksit ar desit normalius?
Mikroprocesoriniai Sovek degimai, opozito detales.
-
gedulis9
- Forumo rėmėjas

Pas mane negeras charakteris,as darau kad veiktu gerai,bet del grozio ir smulkmeniskumo nelabai kreipiu demesi,tai siam forume gali vyram ir nepatikti,jei kas susidomes,klauskitrasykit,info tikrai negaila pasidalint.
mt11
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
-
gedulis9
- Forumo rėmėjas

Va kaip pas mane susidraugavo vw detales ir kehenai)) https://m.youtube.com/watch?v=y7MAvoGxtyY
mt11
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
riga16
t16mg
t40
voschod 2
kiaule su smz sukergta
-
Mazaspiktas
- Forumo rėmėjas

Pagaliau pajudėjom su sedynės darbais
Motociklas pasipuoš tokiu piešinuku 
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Mazaspiktas
- Forumo rėmėjas

Pagaliau sedyne DONE!
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Šlitsas
- Forumietis

O pas mane taip susidraugavo keihin karbiuratoriai, didžiausias pliusas nebėra springimo staigiau padavus gazo, trauka manau stipriai nepakito, prieš tai važinėjau su K68 karbiuratoriais. https://www.youtube.com/watch?v=XqMi6SpkGRcgedulis9 rašė:Va kaip pas mane susidraugavo vw detales ir kehenai)) https://m.youtube.com/watch?v=y7MAvoGxtyY