Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
Laimius
- Forumietis

-
dragis69
- Forumietis

Na matai jei pas taves smeliavimui truks oro tai tavo stumoklinis kompresorius pastoviai dirbs ir jo galvos perkais, o sraigtinis nebijo pastovaus darbo, jis kitaip tariant darbinis arkliukas.
Na gerai, o kokia dabar turi smeliasrove? Jei nori gali man per skypa: smeliavimas imesti foto, patarsiu gal ka reiks kitaip perdaryti kad ji nasiau dirbtu
Na gerai, o kokia dabar turi smeliasrove? Jei nori gali man per skypa: smeliavimas imesti foto, patarsiu gal ka reiks kitaip perdaryti kad ji nasiau dirbtu
-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Ennio
- Forumietis

-
dragis69
- Forumietis

O pas taves laimi viena is tu smeliasroviu kur foto dabar idejei?
Kas liecia normalu dozavimo voztuva (FSV arba SGV) na jie kainuoja nemazai, tas pats ir apie apsaugos priemones, na kad netycia neuzmatytu mano klientai, tai del kainu papaisyk man i PM arba i skypa: smeliavimas, tau tada atsiusiu kaip atrodo tiek voztuvas tiek apsaugos priemones ir pasistengsim tau kakzkaip sukomplektuoti kuo pigesni varianta ir kad laikytu kuo ilgiau
Kas liecia normalu dozavimo voztuva (FSV arba SGV) na jie kainuoja nemazai, tas pats ir apie apsaugos priemones, na kad netycia neuzmatytu mano klientai, tai del kainu papaisyk man i PM arba i skypa: smeliavimas, tau tada atsiusiu kaip atrodo tiek voztuvas tiek apsaugos priemones ir pasistengsim tau kakzkaip sukomplektuoti kuo pigesni varianta ir kad laikytu kuo ilgiau
-
Laimius
- Forumietis

-
HeeRe
- Forumietis

-
HeeRe
- Forumietis