Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Black rašė:Ačiū už pagyrmą - teko tikrai gerokai paprakaituoti. O kas tas tavo CNC ?
Black,tau tu CNC nereikia. O kas gi tada plaktuku po garaza mojuosis kai aplink robotizuotos metalo (ir ne tik...) stakles bus.O ir persikvalifikuoti i programuotojus reikes :D :dirbu:
Datsun 160B
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Kaip suprantu-apatinis ratukas be guolio?
Datsun 160B
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

tomukas1990 rašė:neskaiciau vios temos tai paklausiu, kam tau butent sio aparato reikia?
Džipo dugną reikia arba naują pirkti arba daryti. Pasirinkom pastarąjį variantą, o norint padaryti dugną originaliai reikia išspausti iškilias juostas išilgai dugno (sutvirtinimui,kad nesilankstytų). Taigi priėjau išvados, kad pasidarysiu tą English Wheel, nes žiūrint į ateitį jis jau bus man reikalingas vis labiau ir labiau.
Vartotojo avataras
tomukas1990
Forumietis
Forumietis

Standartinė tomukas1990 »

aisku dabar :ok:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Teisingai, Oldgytis, man to CNC nereikia, nes yra dalykų kurių man iš tikro REIKIA :-) .
O tas apatinis ratukas be guolio kaip kad mačiau ineto nuotraukoje. Jis paprasčiausiai įsideda į šakutę. Žinoma , čia turėtų būti grūdinti ir šlifuoti paviršiai ko pas mane nėra.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Dėl fiksavimo prie grindyse įbetonuoto krėslo manau problemų nebus: 16mm varžtai. Kokių dviejų "homo sapiens" jėgą turėtų atlaikyti :lol: .
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
hypor
Forumietis
Forumietis

Standartinė hypor »

Black rašė:Teisingai, Oldgytis, man to CNC nereikia, nes yra dalykų kurių man iš tikro REIKIA :-) .
O tas apatinis ratukas be guolio kaip kad mačiau ineto nuotraukoje. Jis paprasčiausiai įsideda į šakutę. Žinoma , čia turėtų būti grūdinti ir šlifuoti paviršiai ko pas mane nėra.
o jai toks variantas kad kiekvienas ratukas su guoliais isistatytu i ta sakute.ukrainietiski guoliai nera brangus-tai as manau toki varianta kad kiekvienas ratukas su tokiais paciais guoliais "isimeta"i sakute kazkoks labai paprastas uzfiksavimas (spyna) ir viskas.manyciaiu turetu sutaupyt siek tiek jegu,na nebent norisi raumenu uzsiaugint pavasaris jau ir vasara ne uz kalnu-reik forma palaikyt :D

minti turiu adatinius guolius :roll:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

hypor rašė:
Black rašė:Teisingai, Oldgytis, man to CNC nereikia, nes yra dalykų kurių man iš tikro REIKIA :-) .
o jai toks variantas kad kiekvienas ratukas su guoliais isistatytu i ta sakute.ukrainietiski guoliai nera brangus-tai as manau toki varianta kad kiekvienas ratukas su tokiais paciais guoliais "isimeta"i sakute kazkoks labai paprastas uzfiksavimas (spyna) ir viskas.manyciaiu turetu sutaupyt siek tiek jegu,na nebent norisi raumenu uzsiaugint pavasaris jau ir vasara ne uz kalnu-reik forma palaikyt :D
Dabar man verkiant reikėjo pasidaryti kuo greičiau, o paskui bus galima tobulėti, nes kažkokius pakeitimus jau bus lengva daryti. O raumenų jau tikriausiai nebeužsiauginsiu - kur tu matei, kad su darbiniais arkliais kas į paradą važiuotų? :D .
Direktorius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Direktorius »

Jei ten dugne tiesios linijos, tai joms užtektų paprastų lankstymo staklių. O tu įdubimų profilis nelabai panašus į ratuko profilį. Ar klystu?

Čia įdedu ne patį geriausia dugno pvz. išlankstyta skardų lankstymo staklėms. Kaina apie 4Lt už metrą.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Išmatavimus dariau pagal originalą - išvalcavus vaizdas gaunasi tikrai artimas originalui. Be to juostos eina ne ištisai per visą dugną ir yra nevienodo ilgio, o išgaubimas yra beveik pusapvalis. Su lankstymo staklėmis čia nieko nepadarytum.