Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tula t-200m
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Re: Tula t-200m
Pagal jūsų norus, net rusiškas benzinas nelabai gerai. Reikia dėl tikros autentikos 66 arba 72 markės ir būtinai ,,sovietinių laikų,, Tik tų laikų benzinu kažin ar jau išeitų važiuoti. Mano ,,Moskvičiuje,, benzinas prabuvo nejudintas 5 ar 6 metus. Kai išleidau, buvo dažų (pokosto) kvapas. Tikrai nieko panašaus į benziną. O jeigu dar ,,sovietinis,, gal tiktų pilti vietoje tepalo. Kažin ar mašina su tokiu dirbtų.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
-
spoileriz
- Forumietis

Kaip matau, esi jaunas žmogus, bet požiūris į tarptautinę pramonę tai kaip dieduko važinėjančio su VAZ pirmuku į bažnyčią, kuris visada teigs "vat rusiškas, tai bent daiktas, vat rusas tai bent padaro". Žmogau, suprantu, kad tai didelė ir galinga šalis, bet tai nereiškia, kad viskas kas joje pagaminama, yra kokybiška. Dauguma forumiečių yra išbandę ir rusišką, ir sovietinę kokybę ir tau gali atsakyt, bet jeigu dar būdamas jaunu nesugebi priimt žinių, tai oj liūdna gali būt......
-
spoileriz
- Forumietis

Buvo ir man kuriozų su tais benzinais. Žmogus turėjo restauruotą JAWA 638 ir neužkurdavo. Tai atsivežė mane, viską lyg sureguliavau, nesikuria. Po pusmečio atvežė į garažą, davė alaus, pinigų, sako, kai užkursi - duok žinot. Tai vėl viską patikrinęs galų gale atsidariau baką ir pamačiau, kad ten ne benzinas, o beveik naftaKęstutis 57 rašė:Pagal jūsų norus, net rusiškas benzinas nelabai gerai. Reikia dėl tikros autentikos 66 arba 72 markės ir būtinai ,,sovietinių laikų,, Tik tų laikų benzinu kažin ar jau išeitų važiuoti. Mano ,,Moskvičiuje,, benzinas prabuvo nejudintas 5 ar 6 metus. Kai išleidau, buvo dažų (pokosto) kvapas. Tikrai nieko panašaus į benziną. O jeigu dar ,,sovietinis,, gal tiktų pilti vietoje tepalo. Kažin ar mašina su tokiu dirbtų.
-
tadas1991
- moderatorius

O man yra tekę pilt tokį benziną į šiuolaikinį motorolerį 93m gamybos. Perkoši per laikraštį, atskiedi du prie vieno su normaliu benzinu ir kuriasi, važiuoja, nekaista. Ką daryt, kai reikia važiuot, bet nėra už ką. Tiesa, ant traukos tai pasijautė. Turbūt ir detonacijos būčiau apturėjęs, jei nebūtų variklis pavargęs.
-
sth55
- Forumietis

Apie kokybe seip nelabai snekejau.Taip tiesiog noriu det ta kas man patinka.spoileriz rašė:Kaip matau, esi jaunas žmogus, bet požiūris į tarptautinę pramonę tai kaip dieduko važinėjančio su VAZ pirmuku į bažnyčią, kuris visada teigs "vat rusiškas, tai bent daiktas, vat rusas tai bent padaro". Žmogau, suprantu, kad tai didelė ir galinga šalis, bet tai nereiškia, kad viskas kas joje pagaminama, yra kokybiška. Dauguma forumiečių yra išbandę ir rusišką, ir sovietinę kokybę ir tau gali atsakyt, bet jeigu dar būdamas jaunu nesugebi priimt žinių, tai oj liūdna gali būt......
-
sth55
- Forumietis

Nupirkau fiksatoriu ir kuro filtra.Rodykle ant filtro reiskia i kuria puse turi teket benzas?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
tadas1991
- moderatorius

Jūs visiškai teisus. Šiuo atveju bus, jei benzinas teka "samatioku", filtras vertikaliai pakabintas, atrodys kaip varpas, o ne kaip stiklinė
-
sth55
- Forumietis

Dar karta grizau is tekintojo,jis man istekino gaike zvaigzdei priverzt,istekino nauja gaike kranelio prisukimui prie bako,nes kai pirma kart tekino nepastebejau kad ant bako sregis kairinis ir dar pagamino dinasterio nuemeja.Dar siandien nupirkau sau reikalinga kamera pagaminta 2011 01 Rusijoj
o sakot,kad nauju nebuna.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Guolis
- Forumietis

Kaip nebuna, tai ziguliai nauji net buna.
-
tadas1991
- moderatorius

Nauja kamera tikriausiai bus visgi 10-4 ar kokios ten reikia, bet jau tikrai nerasi ant jos GOST kokio xxxxx-73 ar panašiai.