Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Užmatytas eksponatas #1
Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai
-
LinuXP
- Forumietis

-
LEWIS
- Forumietis

Ir dar baltos PLONOS juostikėsLinuXP rašė:tuoj vėl moderatoriai prikibs, kad netinka šiam forumui, kaip buvo su CMC Gazelle
Istrauka is sio forumo taisykliu:
I dalis. Bendrosios nuostatos
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
Esate oficialiai ispejamas del sio punkto pazeidimo.
Mod., kitoks
-
Tigras
- Naujokas

Re: užmatytas
As net zinau kur sitas japoniskas Mitsuokos gamynis stovi:) O stovi netoli mano namu esamcioje stovejimo aksteleje408 rašė:Prieš savaitę , Klaipėda. Ką tik po lietaus...
-
LinuXP
- Forumietis

O aš maniau, kad čia amerikietiškas ExcaliburTigras rašė:As net zinau kur sitas japoniskas Mitsuokos gamynis stovi:) O stovi netoli mano namu esamcioje stovejimo aksteleje408 rašė:Prieš savaitę , Klaipėda. Ką tik po lietaus...
MB W108 280S 1969m
-
Tigras
- Naujokas

jei domina sis stebuklas galiu pasakyti koordinates kur gyvena sis stebuklas ir galetum isarciau panagrynetiLinuXP rašė:O aš maniau, kad čia amerikietiškas ExcaliburTigras rašė:As net zinau kur sitas japoniskas Mitsuokos gamynis stovi:) O stovi netoli mano namu esamcioje stovejimo aksteleje408 rašė:Prieš savaitę , Klaipėda. Ką tik po lietaus...Ir jame turėtų būti Chevrolet Corvette variklis V8, 5.7 litro, 306 AG
-
laudrius
- Forumietis

jame fordo 5.0l variklisLinuXP rašė:O aš maniau, kad čia amerikietiškas ExcaliburTigras rašė:As net zinau kur sitas japoniskas Mitsuokos gamynis stovi:) O stovi netoli mano namu esamcioje stovejimo aksteleje408 rašė:Prieš savaitę , Klaipėda. Ką tik po lietaus...Ir jame turėtų būti Chevrolet Corvette variklis V8, 5.7 litro, 306 AG
-
vabalaz
- Naujokas

-
Lukas.
- Forumo rėmėjas

-
AR951
- Forumietis