Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
K-750M (Nuo metalo krūvos iki transporto priemonės)
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
jakovlevas
- Forumietis

Re: K-750M (Nuo metalo krūvos iki transporto priemonės)
Skiriasi, šitie naujesni turi kelias minkštumo pozicijas, jos reguliuojasi sukant tą įstrižą įvorę apačioje. Senieji neturi.
-
boolidas
- Forumietis

Sunuju isvis visai kiks vidus. Spyruokle mazesne, siauresne. Is esmes visiskai skirtigi amortizatoriai.
868338514
-
Audriusa
- Forumietis

Aš apstrakčiai pasakiau vien apie išvaizdą, o jūs išnarstėt po kaulelį
Jei jau lysim į smulkmenas, tai taip, šitie reguliuojami, anie ne, anų siauresnė spyruoklė ir tt. Manosios liūlkos amortizatorius anoks, bet iš esmės tai taspats daiktas ir abu jie gamykliniai, tad šnekam apie tai kas yra, o ne kas galėtų būti analogu.
-
Audriusa
- Forumietis

Na va, pratesiu temą apie amortizatorius. Penktadienį gautos nusmėliuotos ir nudažytos amortizatorių išorinės dalys. Savaitgalį surinkti amortizatoriai į vieną visumą ir viskas sudėta į motociklo rėmą. Taip pat pagamintas ir privirintas vairo pasukamumą ribojantis geležiukas prie rėmo, ir viskas nudažyta. Gavosi neblogai 
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Audriusa
- Forumietis

.
-
Audriusa
- Forumietis

Prasidėjo patys mano nemėgstamiausi darbai... šveitimas, trynimas, glaistymas ir tt. Vakar, po darbo, nutryniau priekinį sparną. Kadangi jis buvo sveikut sveikutėlis ir nieko nereikėjo virinti, užglaisčiau nelygumus bei menkas duobeles. Po visko dar kartelį nugruntavau ir palikau džiūti.
Taip pat vakar susiskambinau su Galvantos atstovais, norėdamas pasiteirauti, kur taip užtruko mano chromuojamos detalės. Sužinojau, jog kas turėjo būti nucinkuota, tai nucinkuota, kas nuchromuota, tai nuchromuota. Žmogus pasakė jog liko tik pripoliruoti ir pažadėjo per šią savaitę pabaigti bei penktadienį ar kitos savaitės pradžioje jau man išsiųsti. Laukiu nesulaukiu
Taip pat vakar susiskambinau su Galvantos atstovais, norėdamas pasiteirauti, kur taip užtruko mano chromuojamos detalės. Sužinojau, jog kas turėjo būti nucinkuota, tai nucinkuota, kas nuchromuota, tai nuchromuota. Žmogus pasakė jog liko tik pripoliruoti ir pažadėjo per šią savaitę pabaigti bei penktadienį ar kitos savaitės pradžioje jau man išsiųsti. Laukiu nesulaukiu
Paskutinį kartą redagavo Audriusa 25 Geg 2012, 00:07, redaguota 1 kartą(us).
-
dzivilis
- Forumietis

Atsiprasau bet kas ten per skylės sparno gale? ten koks pastiprinimas dedasi ar kas? Pvz pas mane ant motociklo tai jų nėra.Audriusa rašė:Prasidėjo patys mano nemėgstamiausi darbai... šveitimas, trynimas, glaistymas ir tt. Vakar, po darbo, nutryniau priekinį sparną. Kadangi jis buvo sveikut sveikutėlis ir nieko nereikėjo virinti, užglaisčiau nelygumus bei menkas duobeles. Po visko dar kartelį nugruntavau ir palikau džiūti.
-
varamas
- Forumietis

Tai tiurlingo skylės-dėdavo pusę faros lankelio dėl grožio
-
Raimis
- ekspertas

Būtent. Be to, labai patogu buvo tokiu būdu užmaskuoti griuvimo pasekmes.varamas rašė:Tai tiurlingo skylės-dėdavo pusę faros lankelio dėl grožio
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Audriusa
- Forumietis

Šiek tiek pasidarbavau ir prie galinio sparno. Kadangi jis buvo gerokai padaužytas, ne viena ir ne dvi prarudyjusios skylės bei sulankstymai, nusprendžiau ardyti visiškai. Nugrežiojau kontaktinės svarkės suvirinimus, atskyriau visas detales, nušveičiau begalę puvėsių bei rudžių, susikaupusių ties metalų susilietimais, ir viską padengiau gruntu.