Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

RetroCarsLT M-21I II laidos 1959 metų restauravimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Black rašė:Andriau, jeigu aš teisingai suprantu tai nulakavimas tikrai nebus autentiškumo išsaugojimas. Geriau, dėdamas į vietą, perbrauk alyvuotu skudurėliu ir plokštelė dar ilgai ilgai išliks nepakitusi. :-)
Manau ,kad taip ir padarysiu,tiesiog norisi išsaugoti kuo ilgiau :-) ,del to ir galvoju kad gal su laku nudažyti,kad ir nelabai blyzgiu,jeigu toks yra :-)
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Gabris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gabris »

Andrius rašė:
Black rašė:Andriau, jeigu aš teisingai suprantu tai nulakavimas tikrai nebus autentiškumo išsaugojimas. Geriau, dėdamas į vietą, perbrauk alyvuotu skudurėliu ir plokštelė dar ilgai ilgai išliks nepakitusi. :-)
Manau ,kad taip ir padarysiu,tiesiog norisi išsaugoti kuo ilgiau :-) ,del to ir galvoju kad gal su laku nudažyti,kad ir nelabai blyzgiu,jeigu toks yra :-)
čia kartais lankosi toks Moniks, jis turi spec. vaško naudojamo iškastiniams daiktams konservuoti, manau pagelbėtų
tel 864140582 senienų reikalais galima skambint betkuriuo paros metu :wink:
mail: gabrisx@gmail.com
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Ačiu Gabri ,turesiu omenyje,gal Moniks papasakoks kur butu galima mineto vaško isigyti :-)
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Kolegos reikia jusu patarimo,niekur nerandu nusipirkti elektros pynę,manoji visai sukirmijo,ka patartumete?
III laidos šiek tiek skyresi,be to ji jau izoliuota plastiku,o II laidos medžiaginė izoliacija.
Jei gaminčiaus nauja elektros pyne, ar labai nukrypčiau i šoną?Kaip jus darytumete?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Andrius 08 Vas 2009, 21:38, redaguota 2 kartą(us).
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Manau, kad svarbiausia yra matomoji dalis po variklio dangčiu. Ir, ko gero, trečioji nuo antros būtent ten ir skiriasi (indukcinės ritės vieta). Aš bandyčiau daryti iš trečios stengdamasis paslėpti vietas, kur teko daryti pakeitimus.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Kad ir III niekur nerandu jau kelis metus,turiu pats kelias naujas pynes,bet nei viena nepanaši :(
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
viktoras
Forumietis
Forumietis

Standartinė viktoras »

klausimas geras... tikriausia daryk pats, vietoje medziagines panaudojes paprasta izoliacija. Jei rasi kada kokia originalia, tai tiesiog pasikeisi.
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Raimis rašė:Manau, kad svarbiausia yra matomoji dalis po variklio dangčiu. Ir, ko gero, trečioji nuo antros būtent ten ir skiriasi (indukcinės ritės vieta). Aš bandyčiau daryti iš trečios stengdamasis paslėpti vietas, kur teko daryti pakeitimus.
Manau taip ir darysiu,nieko kito nebelieka :-)
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Turiu prašymą, gal kas turite nauja Gaz21 elektros pynę,jeigu nesunku nufotografuokite prašau.Galite atsiusti man į paštą andrius.kas@gmail.com
Bučiau labai dėkingas už pagalbą
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Dėkingas,jei tai tikrai Volgos, tai naujesnes III laidos,radau panašumu,bent jau kiek įžvelgiu su mano turimą pynę.Iš pirmo žvilgsnio .Galimas variantas kad pas mane ir yra III laidos pynė.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Gaz-69A
+37061620070